Två inledande sidor i min nya bullet journal

När jag i början av år 2020 påbörjade min första bullet journal kändes det viktigt att göra "rätt" från start. Det innebar för mig att använda mig av en "key" (nyckel); specifika symboler för att underlätta noteringar i min bullet journal. Under året kom jag att trivas med mina nycklar, dock med några små justeringar.

I min andra bullet journal som jag vid månadsskiftet nu börjar använda har jag därför ändrat enligt eget önskemål. Metoden heter ju "bullet journaling", till svenska översatt till något i stil med "punktad journal" (min översättning). Fyrkanten som jag tidigare har använt för uppgifter har alltså ersatts med en punkt, enligt den ursprungliga metoden. Jag har också velat ha en key för födelsedagar, för att effektivisera mina notiser av dessa specifika dagar. Självklart är denna key i form av ett litet paket med rosett på. Så ja, nycklarna i min bullet journal har ändrats, vilket du ser bild på här nedan. Ursprungliga versionen hittar du här.

Key i min bullet journal samt en sida tillägnad vad metoden tjänar för syfte för mig.

I min första bok tog jag mig även tiden att skriva ner förhoppningar med min bullet journal. Jag skrev ner vad jag hoppades att den skulle bidra med till min vardag samt fungerade som ett syfte för att vid tvekan om metoden var något för mig bli en påminnelse om varför jag började. Till min nya journal har denna sida fått medfölja, se ovan. Första versionen kan du se här.


Läsarnas Ord
Ord från: Evahle - mammalivet & psykisk hälsa

Intressant att få se dina förhoppningar med bullet journal. Jag är inte särskilt insatt i vad det är faktiskt egentligen, men det verkar som det kan hjälpa mot stress och så i alla fall. Tyvärr är jag inte så kreativ och har inte så mycket tålamod haha. Kram

2021-06-26 @ 13:40:08
URL: http://Evahle.se
Ord från: Pauline

vad fint att skriva förhoppningar med den :)

2021-06-26 @ 18:13:38
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0