Soliga majdagar, nya promenadskor och värmande bekantskaper

Maj månad bjuder på soliga dagar och jag kommer på mig själv med att glömma solskyddsfaktorn alltför ofta. Jag är ju faktiskt utomhus och går i princip varje dag. Med mina nya promenadskor tar jag dessutom stegen med större glädje, och med mindre ont i fötterna.

Mina nya promenadskor.

Att promenera till öppna förskolans utomhusverksamhet känns sällan som omständigt, oavsett var i kommunen verksamheten håller till just för dagen. Jag packar matsäck till mig och lillprinsen och promenerar dit i sällskap av fågelkvitter eller med en podd i öronen. Ibland har jag sällskap av en mamma från öppna förskolan, jag är så tacksam för de nya bekantskaper jag har fått i och med mina besök där. Det värmer att jag får känna mig sedd och lyssnad på, att jag får förtroendet att ta del av andra mammors upplevelser av graviditet, förlossning och föräldraskap samt att jag får känna att jag är en del av en större kontext, en del av gruppen "småbarnsföräldrar". Dagar då känslan av sammanhang är stark mår jag extra bra.


Läsarnas Ord
Ord från: johanna

Vilka fina skor du införskaffat <3

2021-05-19 @ 13:53:26
URL: http://www.nouw.se/fantasyfoto
Ord från: Netti Starby

Vad härligt att du promenader varje dag och har fått nya bekanta genom öppna förskolan. Kramis <3

2021-05-20 @ 05:43:22
URL: http://starbys.se
Ord från: Carro

Härligt med nya skor och vad härligt med soliga dagar! Och att jag hinner blogga är att det är ett av mina stora intressen och sättet jag kopplar av på när barnen somnat! 🥰

2021-05-20 @ 20:20:25
URL: http://nouw.com/carroat
Ord från: Pauline

fina skor! :)

2021-05-20 @ 20:38:54
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0