År 2022 går mot sitt slut

År 2022 går mot sitt slut. Jag har alltid en märklig känsla inom mig när årsskifte väntas, nyårsafton är en helig dag. Vi ska imorgon fira in det nya året tillsammans med R's pappa med fru. Det blir middag på kvällen och bubbel vid tolvslaget. Dessförinnan ska jag på olika sätt summera det gångna året, däribland skriva nyårsbrev likt de senaste årens tradition.

Julstämning i vårt hus.

Ikväll kom vi hem igen efter att ha tillbringat mellandagarna i Göteborg hos min familj. Jag ser fram emot att låta er veta mer i kommande inlägg. Framöver har ni även att vänta bilder från min bullet journal - sidor för det nya året samt upplagen för januari månad. Jag ska skriva ihop en årsresumé för att sammanfatta år 2022 samt plocka ut några väl valda godbitar från min bullet journal som jag vill visa upp lite extra. Förutom behovet av att sammanfatta det gångna året ger mig ett nytt år inspirationen att våga drömma och hoppas lite mer än vanligt, kanske får ni den kommande tiden även ta del av detta här i bloggen.

Jag passar härmed på att önska er ett bra avslut på året som nu är till ända och en fin början på år 2023. Gott nytt år!


Läsarnas Ord
Ord från: Denise

Gott nytt år! ❤

2022-12-31 @ 00:29:28
URL: http://nouw.com/denisetiainen
Ord från: Ajli

Gott nytt år :) Jag älskar nyårsafton på grund av det där nya, peppande, föränderliga. Som skulle kunna vara vilket datum som helst, men det ÄR inte vilket datum som helst. Det är en ny kalender, nya intentioner. Sammanfatta åren har jag nyligen slutat med, mest för att jag alltid är som mest deppig runt nyår, hehe. Det blir aldrig rättvisa sammanfattningar då :)

2022-12-31 @ 11:04:42
URL: http://ajlimuller.se
Ord från: Alice

Ser fram emot att ta del av din Bujo, som alltid! Håller med om att det verkligen är en lite speciell känsla på nyårsafton! Nyårsbrev lät intressant, vill du berätta lite mer om vad det innebär? ^^ Gott nytt år! Kram! <3

2022-12-31 @ 13:43:12
URL: http://nouw.com/aliceemericsson

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0