Fjärde advent avslutar helgen med mamma på besök

Fjärde advent och knappa veckan kvar till julafton. Det är en mysig tid vi upplever i advent. Lite extra uppskattade är de dagar som jag får tillbringa med familjen. Denna sista helg innan jul har vi haft min mamma, lillprinsens mormor, på besök från Göteborg. Hon kom redan i torsdags kväll, vilket gav oss tre hela dagar tillsammans!

I fredags besökte vi Skansen i Stockholm för att uppleva julmarknaden och strosa runt i fin miljö. Vinterlandskapet var verkligen fint men för kallt för vår lillprins som var ledsen de första två timmarna av besöket... Efter att ha värmt oss inomhus på Lill-Skansen och klappat på räven i trä gjorde vi ett nytt försök att vistas ute. Det gick aningen bättre, lillen var betydligt gladare, och vårt besök avslutades vid en öppen eld där vi grillade korv.

Lillprinsen blev glad i rävens sällskap.

På kvällen såg vi på På spåret och fikade glögg, pepparkakor med ädelost, lussebullar och nötter i choklad. Lördagen gav oss tid att ta promenad till centrum och jag fick tillfälle att vila eftermiddagslur. Till kvällen åkte vi till R's familj för middag och trevligt sällskap.

Fredagens fika i adventstid.

Denna söndag, fjärde advent, ägnade vi förmiddagen åt att klä julgranen och höja julstämningen här hemma. Då vi har en gran i plast och tillbringar julhelgen hemifrån kändes det lagom att i år klä granen veckan innan jul - då hinner vi njuta av den! Jag och mamma ägnade resten av dagen åt att baka juliga kakor, däribland julhjärtan som du kan se på bilden nedan. Tiden ägnades även åt lillprinsen, att äta lunch, fika nybakat och att laga middag. En riktigt bra fjärde advent och helg med min mamma på besök!

Julhjärtan med god smak dock torftigt utseende.


Läsarnas Ord
Ord från: Denise

Vilka mysiga dagar 🥰

2022-12-19 @ 01:26:58
URL: http://nouw.com/denisetiainen
Ord från: Netti Starby

Vad mysigt att ni var på julmarknad och vilka härliga dagar ni har haft. Kramis <3

2022-12-19 @ 05:40:20
URL: http://starbys.se
Ord från: lisa

Vad mysigt med besök av din mamma :)
Roligt med julmarknad på Skansen. Det var länge sedan jag var där men den brukar vara fin :)
ha det fint kram

2022-12-19 @ 06:51:49
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Ord från: Enna

Men oh så mysigt ni har haft det :)

2022-12-19 @ 12:13:52
URL: http://sayyeastofashion.blogg.se
Ord från: Pauline Hurtig

vad mysigt :)

2022-12-20 @ 20:15:58
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0