När en vän flyttar

En nära vän till mig ska flytta. Från vår gemensamma stad till en annan stad. Jag är så klart glad för hennes skull - flytten är genomtänkt och full av förväntan och förhoppningar. Själv blir jag kvar här där vi lärt känna varandra. Hon är inte bara en nära vän utan också en kollega - det var så vi lärde känna varandra. Med åren har vi kommit att bli nära vänner - hon är en uppskattad vän som jag tycker mycket om. Just därför känns det trist att hon ska flytta. Jag vägrar dock förhålla mig till att vi inte kommer att ha kontakt. Hon är som hon är - härligt spontan, inte så knusslig och mån om att träffa vänner som bor en längre bit bort. Och jag vill också bli bättre på att resa i vårt land för att upprätthålla goda relationer. Med vännen som nu flyttar vill jag framöver dricka kaffe och prata om livet, gå på loppis, samtala om vårt gemensamma yrkesval samt hitta på äventyr. Det var henne jag besökte Stockholms skärgård med sommaren 2018 - dag 1, dag 2 och dag 3.

Det kommer bli tomt när jag nu inte kommer att ha henne nära. Hon kommer att vara saknad i vardagen, men jag hoppas att vi finner tillfällen att ses trots att livet ibland snurrar lite väl fort. Innan hon flyttar ska vi ta en sista promenad och fika tillsammans - just det är vi lite extra bra på att göra tillsammans.

En fika med vännen som nu flyttar längre bort.


Läsarnas Ord
Ord från: Enna

Kul att ni får umgås en sista gång :)

2022-07-29 @ 21:44:08
URL: http://sayyeastofashion.blogg.se
Ord från: lisa

Förstår att det känns jobbigt att din vän flyttar. Det blir en stor omställning för dig. Har själv varit med om samma sak men som det heter vanan försonar oss med allt så man vänjer sig och anpassar sig och gör det bästa av det ganska fort.
Kram

2022-07-30 @ 09:29:25
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Ord från: Pauline Hurtig

vad tråkigt, men mysigt med fika :)

2022-07-30 @ 18:37:49
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Ord från: Pauline Hurtig

hoppas du har en bra söndag! :)

2022-07-31 @ 09:11:02
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Ord från: Netti Starby

Vad roligt för henne men förstår att det kändes tungt . Jag flyttade också ifrån mina nära vänner för flera år sedan men vi ses ändå. Kramis <3

2022-07-31 @ 16:47:45
URL: http://starbys.se
Ord från: Carolina

Tråkigt när en nära vän beslutar att bosätta sig i en annan stad, vilket försvårar att träffas. Men hoppas att ni kommer fortsätta upprätthålla er goda relation trots alla de mil som befinner sig mellan er 🥰

2022-08-02 @ 10:05:52
URL: http://knaset.com
Ord från: Ellen

Förstår hur du känner, för tre-fyra år sedan flyttade precis alla mina vänner från stan där vi har pluggat och där jag blivit kvar sedan dess. Så trist, men det går ju att ses ändå som du skriver.

2022-08-02 @ 19:13:52
URL: http://https://ellengrantz.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0