Vårlistan 2022 i min Bullet Journal

När vårsolen gjorde entré och de där härliga vårdagarna kändes mindre avlägsna kunde jag inte låta bli att knåpa ner en lista över sånt som för mig hör vårmånaderna till. Jag har därefter fått kryssa i några rutor och känt den där förhoppningen och tron på varmare och ljusare tider som kommer med våren. Jag har redan hunnit dricka kaffe i solen och dammat av mina converse för en dag. Semla åt jag i månadsskiftet som var. Under mars månad har jag sett flera blommande vårtecken samt njutit av lekplatshäng och fin gemenskap med andra barnfamiljer.

Vårlistan 2022 i min bullet journal.

Listan fyller jag på allteftersom. Senaste tillägget är att jag vill köpa mig ett par nya sandaletter att bära under senvår och sommar.

Vad kännetecknar vårmånaderna för dig?


Läsarnas Ord
Ord från: Fröken

Vilken fin vårlista du har gjort! Ja nu får vi hoppas att våren är på ingång snart (dock snöade det där jag bor idag men vi är vana häruppe...) Har du hunnit med några fler punkter på listan? :)

Själv längtar jag efter att få göra vår/sommarfint på min balkong men än så länge är det för kallt fast idag har jag i alla fall för-sått lite gurkor.

2022-03-29 @ 22:06:22
URL: http://verbaomnesliberant.webblogg.se
Ord från: Hannas krypin

Just det här att kunna lägga undan vinterjackan är vår för mig. Att kunna sitta vid husväggen och dricka en mugg te och känna solens strålar mot ansiktet. Att ljuset kommer tillbaka mer och mer! Nu fick jag inspo till ett eget inlägg, haha. Ska fortsätta dessa tankar på min blogg idag. :-)

2022-03-30 @ 08:51:36
URL: http://hannaskrypin.se
Ord från: hanna

att få ta bort alla vinterkläder och jackan och bara få ta fram alla vår härliga kläder till barnen och oss det är vår för mig! :D

2022-03-30 @ 12:05:38
URL: http://nouw.com/hannativeskog
Ord från: Pauline Hurtig

å nu längtar jag ju ännu mer till våren!

2022-03-30 @ 19:06:56
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Ord från: Carolina

Så mysigt! Har också oftast en vårlista som är så rolig att bocka av, men osäker på om jag ska göra någon för i år. Ska bli spännande att se :) <3

2022-04-10 @ 07:51:21
URL: http://knaset.com

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0