Juni i min Bullet Journal

Temat för årets juni månad i min bullet journal är fyrklöver. Tillsammans med en nyinköpt washi tejp blev guldet och de gröna nyanserna en härlig kombination. Jag är glad för resultatet! Dessutom är jag nöjd med hur jag designade sidorna och att jag vågade prova lite nytt. Nedan följer fler detaljer.
 
Framsidan för juni månad.
 
Med en stor fyrklöver välkomnar jag juni månad. Intill finns den lilla kalendern i miniatyr. På uppslaget där efter har jag månadsöversikten i design likt den jag har haft majoriteten av de senaste månaderna. Jag tycker om den stora kalendern med plats att skriva dagliga uppgifter och att kunna planera i förväg. På uppslaget finns även plats för att-göra-listan och anteckningar.

Månadsuppslaget för juni månad.
 
I maj månad började jag logga min nattsömn då jag upplevde behov av at få en överblick hur jag faktiskt sover - resultatet av sjukdom, småbarn, vardagsstress och (avsaknad av) tid för bara mig. Detta fortsätter jag med under juni månad - det är en bra grej.

Sömnlogg och mood tracker denna månad.
 
På sidan intill får totalt trettio stycken fyrklöver representera var dag, Månadens mood tracker möjliggör skapandet av mer nyanserad bild av respektive dag med plats för fyra olika (eller lika) färger.

Habit tracker samt brain dump i juni.

Min habit tracker blev mer detaljerad än vanligt då varje dag är tecknad som en liten fyrklöver. De dagar jag gör en viss vana, exempelvis att blogga, fyller jag i en liten fyrklöver. Vanorna är de samma som föregående månad. På sidan intill har jag plats för det som behövs, en sida som kallas brain dump (hjärnsläpp), vilket känns skönt att ha i perioder då hjärnan känns för full.

Plats för juniminnen.

Avslutningsvis har jag en sida för minnen i juni. Detta uppslag ersätter En rad om dagen alternativt en tacksamhetslogg. Här är tanken att jag i korthet på ett kreativt sätt ska summera dagarna i juni. Håll utkik efter ett kommande inlägg då jag visar er hur jag går tillväga.

Vill du veta mer om eller se något särskild från min bullet journal, lämna gärna en kommentar.


Läsarnas Ord
Ord från: Pauline Hurtig

ååå så fint!

2022-05-29 @ 19:45:07
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Ord från: ullie

det är bra faktiskt ja har dålig koll . perfekt med en så snygg o kunna skriva i

2022-05-29 @ 22:23:34
URL: http://weberskold.se
Ord från: Carolina

Vad fint! Roligt att få se månad för månad hur dina bullet journal sidor ser ut 🥰👍🏻

2022-06-01 @ 10:04:50
URL: http://knaset.com

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0