Framtidslogg och födelsedagsöversikt i min Bullet Journal

I november månad övergick jag som nämnt till en ny bullet journal, föregående inlägg hittar du här. Som traditionen är har jag en framtidslogg i början av varje bok, så även i min nya. Temat för min tredje bullet journal är rosa, guld och rosor, något som också framträder i framtidsloggen.



Framtidslogg i min tredje bullet journal.

I denna bok har jag valt att inte ha A year at a glance (årsöversikt) utan istället ha en framtidslogg som sträcker sig närmare två år framöver. Själva framtidsloggen är för de kommande arton månaderna, vilket är så länge en prickad bok för bullet journaling brukar räcka för mig. Händelser som inträffar därefter finns utrymme att notera på den avslutande sidan av framtidsloggen, se andra bilden.

Födelsedagsöversikt i min bullet journal.

I min journal har jag även ett uppslag för födelsedagar. I samband med att jag gör sidorna för en ny månad och noterar händelser och uppgifter från framtidslogg och föregående månad noterar jag också högtider och födelsedagar. I boken jag nu använder är jag lite extra nöjd med hur översikten för födelsedagar har utformats och designats.

Tidsinställt inlägg, skrivet den 2022-11-18.



Läsarnas Ord
Ord från: Carolina

Så fint! Roligt att kunna komma ihåg folks födelsedagar och mysiga högtider på ett samlat ställe 😍😍
sida

2022-11-19 @ 21:42:29
URL: http://knaset.com

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0