Närvarande i november

Efter att i oktober ha känt mig frånvarande och med påtaglig oförmåga att vara närvarande i stunden upplever jag att november månad har varit den motsatta. Jag har vid flera tillfällen kommit på mig själv med att verkligen befinna mig i nuet. Jag har känt sådan tacksamhet för det jag har. Framtiden har känts hoppfull och inspirerande men inte jäktad. Särskilt den senaste veckan har jag gått med en harmonisk känsla inombords.

Kvällsfika med te och chokladbollar en kväll i november.

En dag i närtid var så där extra fin att jag ville bevara den i ord i min dagbok. I punktform skrev jag ner sånt som hade gett mig extra glädje under dagen - stort som smått. Det gav perspektiv på livet; vad som är av betydelse, vilka små medel som kan ge stor glädje samt vilka stunder som värmer extra mycket.


Läsarnas Ord
Ord från: Alice

Vilken härlig känsla! Håller med om att det hjälper väldigt mycket att skriva ned och reflektera, då får man lite mer perspektiv. <3 Kram!

2022-12-01 @ 11:46:35
URL: http://nouw.com/aliceemericsson
Ord från: Ellen

Så fint att läsa. Jag känner mig också väldigt tacksam och i nuet just nu. Så gott med chokladbollar också, det gjorde jag häromdagen och tänkte att jag alltid borde ha ett gäng i kylen.

2022-12-02 @ 17:02:05
URL: http://https://ellengrantz.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0