Tid i trädgården

I denna för oss nya trädgård möts vi av glädjande överraskningar för var dag som går. Våren kom och med den snödroppar, krokusar och scilla. I våra rabatter växer även pärlhyacint och tulpaner. Buskar och träd visar på knoppar som snart brister. Och rabarbern har tittat fram ur jorden och får mig att längta alltmer efter skördetid!

Rabarbern tittar fram i vår trädgård.

De senaste två helgerna har vi tillbringat tid i trädgården. R har krattat löv och sått gräsfrön. Jag har planterat kryddplantor och en blåbärsbuske, satt potatis och sått rotfrukter. Lillen har hjälpt till, främst med att vattna rabatter, pallkragar, gräsmatta och sig själv. Det känns som att våren kom sent i år, att kyla ligger kvar längre in på vårkanten. Eller så är det min längtan efter sommar och skördetid som inte riktigt överensstämmer med vårens premiär.


Läsarnas Ord
Ord från: Lillan Kind

Åh det är så härligt och spännande att se vad som växer fram i ens nya trädgård, och att plantera sina första växter :) Jag tror faktiskt att våren är lite sen i år, men hoppas det blir varmt snart :)
Ha det så bra! Kram

2023-04-29 @ 21:55:59
URL: http://https://varapavag.se
Ord från: Netti Starby

Vad härligt att ni har tillbringat tid i trädgården och odlat en hel del. Kramis <3

2023-04-30 @ 11:10:49
URL: http://starbys.se
Ord från: Pauline Hurtig

vad härligt!

2023-04-30 @ 15:50:38
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0