Andra veckan i december

Andra veckan i december blev inte som planerat. Efter att ha firat advent hemma hos R's mamma (till inlägget) påbörjade vi sista veckan innan julledighet. På måndag eftermiddag behövde vi dock brådskande hämta lillen från förskolan - han hade fått ögoninflammation. Lillen var hemma hela veckan och började alltså sitt jullov tidigare än väntat. R gick på långledigt i onsdags på grund av vab. Själv jobbade jag intensivt in i det sista till fredagens arbetsdag tog slut. Jag är trött efter denna höst med mycket jobb och få arbetsdagar med återhämtning på schemat. Det ska bli skönt med ledigt!
 
Årets lussebak blev klart lagom till lucia.
 
Under veckan hemma med vab passade jag på att baka lussebullar till lucia. Dem mumsade vi på till förmiddagsfikan med luciatåg på i bakgrunden. Jag och lillen bakade en mjuk pepparkaka till julknytisen på mitt jobb. Både jag och R har nu smittats med ögoninflammation. Tur att jag slipper gå till jobbet imorgon!


Läsarnas Ord
Ord från: https://siliiins.blogg.se/

Nej fy tusan för ögoninflammation :(

2023-12-19 @ 19:37:06
Ord från: Netti Starby

Vad skönt att du äntligen blir långledig efter allt jobb och så gott med hembakade lussebullar. Kramis <3

2023-12-19 @ 19:45:07
URL: http://https://starbys.se
Ord från: Alice

Så mysigt med bakande, och jag känner mig också väldigt trött efter den här hösten! Det ska bli skönt med lite långledigt. <3 Kram!

2023-12-20 @ 12:04:50
URL: http://nouw.com/aliceemericsson
Ord från: Carolina

Gott med lussebullar, även något som har bakat här hemma! Trist att lillen fått ögoninflammation som sagt, vår storebror fick det tidigare i år, väldigt besvärligt, men skönt att det går över! Hoppas att ni mår bättre snart så att vi kan få till en träff.
Kram <3

2023-12-22 @ 10:01:57
URL: http://knaset.com

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0