Nu går jag på semester

Äntligen är det min tur att checka ut från kontoret, vardagen och tider att passa. Som jag har längtat efter semestertid! I år har det varit extra motigt att arbeta de sista veckorna innan långledigt. Utifrån min energi borde jag ha gått redan för två veckor sedan, denna vecka har jag varit väldigt trött. Mentalt är jag matt och lätt dimmig. Kroppen är trött och känns stel, oklart om det enbart beror på reumatismen.

Jag uppskattar tid i vår trädgård. På bild syns gräslöken växa en solig dag i juni.
 
Jag ser fram emot att tillbringa tid i trädgården, dricka kaffe på altanen med ro, baka av de råvaror som vi får skörda, fixa hemma och göra hushållsbestyr utan stress. Jag hoppas på att packa upp de där flyttkartongerna som har stått sedan snart ett år tillbaka och köpa den där förvaringen som behövs. Jag vill finna tillfälle att träffa vänner och deras barn, vilket är svårt att få ihop i vardagen. Jag vill fika på en filt i gröngräset, dricka kaffe i solen medan barnen leker i parken samt mumsa glass i stora lass. Jag längtar efter att åka till Göteborg för att tillbringa tid med min familj. Jag vill ta mig tiden att skriva dagbok, läsa skönlitteratur i skuggan samt lyssna på mer musik. Ett litet mål jag har för min semester är att yoga på altanen, gärna mer än en första gång.

När vardagen åter tar vid i augusti hoppas jag framför allt att mina axlar är betydligt sänkta, att sinnet är mer närvarande och blicken inte lika suddig, att jag har återfått energin och tålamodet och att jag har fått den där tiden jag behöver hemma. Som jag älskar att vara hemma, särskilt nu sedan vi flyttade till huset i september i fjol.


Läsarnas Ord
Ord från: Netti Starby

Vad härligt att du har gått på semester och vilka mysiga saker du har att se fram emot. Kramis <3

2023-07-03 @ 05:46:41
URL: http://starbys.se
Ord från: Lisa

Vad skönt med semester. Ha det så trevligt kram

2023-07-03 @ 11:14:48
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Ord från: Pauline Hurtig

ha en underbar semester! :)

2023-07-04 @ 19:15:07
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0