Bloggen femton år

Den 20 oktober 2008 skapade jag denna blogg och skrev mitt första inlägg. Då gick jag i nionde klass, hade precis blivit R's flickvän och åkte regelbundet tåget mellan Göteborg och Stockholm för att upprätthålla vårt distansförhållande. Det har hänt mycket sedan dess - hälften av mitt trettioåriga liv.
 
Idag fyller min blogg RosaNatt femton år! Den är en del av vem jag är och samtidigt enbart valda delar av mitt liv. Vad vill du läsa och se mer av från mig?
 

Nuvarande header.
 
Du som läser min blogg via dator möts av headern ovan när du besöker bloggen. Jag tycker att headern är fortsatt aktuell och har ingen tanke på att i dagsläget uppdatera den.
 
Idag har jag publicerat 3418 inlägg, varav 122 stycken det senaste året. Det motsvarar 2-3 inlägg per vecka. För att vara en heltidsarbetande småbarnsförälder tycker jag att det är himla bra. Det är min fortsatta förhoppning att hålla bloggen vid liv, dock är det i perioder mer utmanande.
 
Jag hoppas att du som läsare - ja, just du - vet hur mycket jag uppskattar att du kikar in, läser, lämnar hjärtan och skriver några ord. Tack - du gör mig glad!
 

Läsarnas Ord
Ord från: Linnéa

Åh grattis, jag har nog haft hållit på minst lika länge - med olika portaler 💫🤩
Önskar dig en fin helg 🍂 kram

2023-10-20 @ 12:17:00
URL: http://nouw.com/linnealiebig
Ord från: Malin

Grattis till bloggen! 💫✨️ Jag har bloggat minst lika länge men på några olika portaler. Ett par inlägg i veckan blir det här med som småbarnsförälder. 🥰

2023-10-20 @ 13:35:09
URL: http://nouw.com/frozenvanilla
Ord från: Pauline

åh vad roligt att du bloggat så länge :D jag började också då

2023-10-20 @ 15:39:43
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se
Ord från: Carolina

Åh så roligt att ha en blogg så länge och som man kan spara många minnen via! Stor kram <3

2023-10-20 @ 16:22:31
URL: http://knaset.com

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0