En vecka föräldraledig med lillen

Denna vecka är jag föräldraledig med lillen. Förskolan är delvis stängd och jag tyckte det var enklare att ta ledigt från jobbet hela veckan. Dessutom har vi föräldradagar som behöver tas ut. Sedan vi återgick till vardag efter sommarsemestern har jag känt ett större behov av att få vara med lillen. Tiden räcker som sagt inte till och det är alltid något som behöver göras. Att få en hel vecka hemma med lillen, bara han och jag, betyder därför mycket.

Vi myser, leker och gosar. Igår var vi på en större lekplats för lekstund mitt på dagen, lillen där så initiativrik. Idag gick vi till en närliggande lekplats för att gunga - mysigt. Dagens lunchvila tog lillen i min famn på altanen - så underbart att ha denna lilla kille nära och trygg. Eftermiddagens aktivitet blev småkaksbak.

Lillprinsen redo för småkaksbak.

Vår älskade lillprins är inte så liten längre. Till helgen fyller han tre år. Det känns som att han nyss kom till världen, samtidigt som han har en så självklar plats i våra liv att han skulle kunna ha funnits hos oss alltid. ♥


Läsarnas Ord
Ord från: Celine

Vad mysigt att ni kan spendera lite kvalitetstid tillsammans!

2023-09-13 @ 09:40:18
URL: http://nouw.com/celinelundqvists
Ord från: Lisa

Men åh så mysigt ! Jag saknar verkligen småbarnsåren <3 Kam

2023-09-13 @ 11:33:17
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Ord från: Heléna

Så mysigt att ni har en hel vecka tillsammans som ni kan besöka lekparker, baka tillsammans och bara mysa tillsammans. Tänk att han redan ska fylla 3 år! Tiden går verkligen fort! Hoppas du och lillprinsen får en supermysig onsdag tillsammans! Kramar ❤️❤️❤️

2023-09-13 @ 12:14:04
URL: http://haldhagen.blogg.se
Ord från: Pauline

vad mysigt! :)

2023-09-13 @ 17:45:24
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se
Ord från: Blondina

Men åh så mysigt ❤️❤️ Baka var de längesen man gjorde men mitt mående har inte varit så bra heller så. Kraaam ❤️❤️

2023-09-14 @ 14:37:54
URL: http://blondina.se
Ord från: Carolina

Vad mysigt! Jag minns nu att du sade att du skulle vara ledig denna vecka, helt glömt bort att det var den här veckan. Synd att vi inte lyckats få till en träff då storebror varit hemma tre av fem dagar från förskolan, pga. den varit stängd för oss också! :)

2023-09-15 @ 11:41:14
URL: http://knaset.com

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0