Åter i en danssal efter så många år

29 - jan
Efter närmare tjugo år befinner jag mig återigen i en danssal. Den spegelklädda väggen. Handledarna i trä längs motsatt vägg. Luften som vittnar om hårt arbete, hopp, frustration och vilja att lyckas. För min del har det gått många år sedan sist, sedan jag som tolv-trettonåring senast befann mig i en danssal. Det är konstigt hur en känsla från förr kan kännas så välbekant flera år senare...
 
En danslärare kliver in i salen - hon är så där härligt glad, sprudlande och inspirerande. Innan dess har jag blivit glatt välkomnad av de andra deltagarna. Musiken startar och det händer något i rummet när vi tillsammans rör oss till musiken. Jag har inte svårt att bjuda på mig själv och finner mig själv stråla inombords. Kanske syns det även utåt att jag ler. Min kropp minns förvånansvärt nog steg från förr, som om kroppen väcks till liv efter en dvala som knappast kan ha varit så länge. Jag känner ögonblickligen samhörighet, att jag passar in. Den känslan förvånar mig, det är ju speciellt att komma ny till ett sammanhang.

Remember this dream, en tavla skapad av mig år 2013.

Denna tavla är från år 2013. Jag gjorde detta alster av ett axplock av det favoritmaterial som jag då använde för scrapbooking. Resultatet blev en påminnelse till mig själv att dansen en gång i tiden betydde mycket för mig, var ett kärt fritidsintresse. Visst är det fint att denna dröm nu har gått i uppfyllelse..?


Läsarnas Ord
Ord från: Louise

fin text och va härligt att vara tillbaka i danssalen igen! :)

2024-02-28 @ 21:08:28
URL: http://nouw.com/louiseelinore
Ord från: Pauline Hurtig

Åh vad roligt, älskar att dansa

2024-02-29 @ 19:57:37
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0