Februarihelg i Göteborg

I fredags tog jag och lillen tåget till Göteborg för att hälsa på min familj. Det var verkligen mysigt att åka tåg tillsammans med lillen! Jag är stolt när jag håller honom i handen och gläds så mycket åt att få vara hans mamma, det är en ära. Han är verkligen en fantastisk liten kille. Tåget hann knappt lämna perrongen förrän lillen ville äta lunchen i medhavd mattermos. Tågresan gick bra, med visst kryp i kroppen hos lillen.

Lillen äter lunch ur mattermos.

När vi ankom med tåget mötte min syster oss på stationen. Tillsammans med henne fikade vi på ett av stadens äldre konditorier - Ahlströms. För en gångs skull fanns det lediga platser, vi fick till och med fönsterbord, och fikabröden vi mumsade på smakade gott.

Fika på Ahlströms konditori i Göteborg.

Därefter åkte vi hem till lillens mormor för att tillbringa närmaste dygnen med henne. På lördagen besökte vi Sjöfartsmuseet i Göteborg. Därifrån har jag minnen från när jag gick i förskolan-lågstadiet och jag hade goda förhoppningar inför vårt besök. Våningen anpassad för barn var det som gick hem hos lillen! Han uppskattade även att se på fiskarna i akvariet, om än pekskärmarna intill var mer intressanta.

Besök i akvariet på Sjöfartsmuseet i Göteborg.

På lördagskvällen firade vi mammas födelsedag med familjemiddag och presentöppning. Söndagen som följde tog jag och lillen oss ut till lillens morfar ute på ön. Min syster med sambo följde också med. Vi blev bjudna på middag och fika och fick en fortsatt lugn kväll. På måndag förmiddag sa jag och lillen hejdå till familjen för denna gång och påbörjade vår resa hem till Stockholm. Också denna resa gick bra och vi kom hem i lagom tid för att ha kvällen hemma och förbereda inför efterföljande vardag. Jag är tacksam för denna helg.


Läsarnas Ord
Ord från: https://siliiins.blogg.se/

Men så mysigt! :)

2024-02-09 @ 06:32:19
Ord från: Titti Forsberg

Så trevligt med Göteborg, Ahlströms är Göteborgs äldsta kvarvarande café, riktigt mysigt mitt i stan.
Trevlig helg ❤️

2024-02-10 @ 11:04:08
URL: http://tittilinas.se/
Ord från: Netti Starby

Åh vad mysigt ni har haft det. Kramis <3

2024-02-12 @ 19:45:41
URL: http://https://starbys.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0