Grön Vår

Visst är det härligt? Allt är grönt och vårsolen värmer göteborgarna. Personligen har jag inte slutat med jackan än. Det är kallt på morgonen, därför väljer jag att ha jackan på ett tag till. En annan sak är att det blåser här vid havet. Vinden fläktar svalt - inte kallt, inte varmt - så jackan är skön att ha på. Något som gör mig lite besviken är att körsbärsträden inte längre är lika fina. Det är lite synd. Det var så vackra förut, men de vita blommorna. Nu är träden överblommade. De små blombladen dalar sakta ner till marken och försvinner in i asfalten, när folket trampar söner dem.

Min dag har i allmänhet varit bra. På förmiddagen hade vi inte vanlig undervisning. Två entreprenörer från Chalmers Tekniska Högskola var på besök. De pratade om hur man startar projekt och driver dem framåt. Det var riktigt intressant att lyssna på. I årskurs nio är det nog inte många elever som får chansen att lära sig sådant.
Svenskan blev inte direkt någon lektion. Vår lärare trodde inte att vi skulle ha några "riktiga" lektioner idag, så hon skulle iväg på annat håll. Vi fick jobba med vad vi ville, vilket slutade med att musik sattes på. Jag orkade inte bry mig.
Vi hade i alla fall syslöjd. Jag är snart klar med min necessär. Jag ser verkligen fram emot att få ta med den hem, få visa Rickard den. (a) Den har krävt många humörsvängningar. Som de flesta vet, som har träffat mig personligen, så har jag alltid kraftiga humörsvängningar. Det är inte 'en gång i månaden', det är min personlighet. Går det bra med arbetet, då blir jag jätteglad. Ledsen och arg blir jag, när det inte fungerar som jag vill. I eftermiddag gick det faktiskt bra. Jag blev lite sur i början av lektionen, men sen var jag på riktigt bra humör, när jag gick där ifrån.
Missade bussen, som jag för det mesta gör på tisdagar, men det gjorde inget. Följde Joseph hem och lufsade sedan vidare till Bokia. Inte för att jag skulle ha något, jag ville mest fördriva tiden.

Jag har faktiskt varit glad idag; förmiddagen var intressant, besöket jag, Joseph och Oscar gjorde i The English Shop var mysigt och solen har gett värme hela dagen. En härlig dag helt enkelt. :)

Kramis

Läsarnas Ord

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0