Europe 2009



Min syster har alltid velat se Europe live och igår fick hon sin önskan uppfylld! :D
Efter några timmar på Liseberg, gick vi till Götaplatsen, för att se ett av tidernas mest populära rock-band. Det var väldigt mycket folk. Hela området kring Poseidon och ner längs avenyn var det fullt med folk. Många försökte ta sig längre fram, för att se bättre. Ganska onödigt, eftersom det var störande och jobbigt.
Konserten tycker jag var riktigt bra! Även om jag inte är något stort fan av Europe, så stod jag där och diggade till musiken. Min systers ögon glittrade! Det var mer än fantastiskt att se.
Jag var också väligt berörd. Det var verkligen häftigt, när hela Götaplatsen sjöng "Caaaaariiiie....". Det var till och med bättre än själva 'The Final Countdown', som var mer än maffig!
Vår ankomst hem blev dock väldigt sen. Vi hann inte ut med båten vid halv tolv. Det blev istället båten som gick kvart över ett från stan. Jag låg i sängen strax innan halv tre.
Trevlig kväll, men väldigt ansträngande för kroppen. Hela familjen var helt slutkörda. Jag hade ont i större delen av kroppen, när jag la mig i sängen natten mellan fredag och lördag.

/Jasmine

Läsarnas Ord

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0