VittraMagazin

Två killar i trean hade som projektarbete att skapa en skoltidning. Som ni kanske minns berättade jag i ett tidigare inlägg att jag hade börjat som krönikör för skoltidningen. Jag skrev krönikan "Vad är lycka?". Idag kom tidningen ut! Min första krönika, mitt första seriösa skrivmaterial är publicerat! Alla på hela skolan kan läsa mitt arbete. Det är lite kul. Är det okej att vara stolt? Jag tycker i alla fall att hela tidningen är snygg, speciellt sista sidan, där min krönika har fått hedersplatsen.


Framsidan.

 
Min egna sida.

/Jasmine


Läsarnas Ord
Ord från: Emelie - EmeliesPlace

Klart du ska vara stolt! :D Jag vet hur det känns ;)

2009-12-11 @ 16:43:38
URL: http://emeliesplace.blogg.se/
Ord från: Doe

Se det som en milstolpe. Du kmr att gå mkt långt med ditt skrivande Jaz. Jag bara vet det;P

2009-12-11 @ 20:05:44
Ord från: Pipen

Härligt, visst känner man sig stolt när man ser de där tryckta bokstäverna, som är sina alldeles egna ord...? :) Jag är med och producerar skoltidningen, så kommer få två artiklar publicerade nästa vecka. Sen har jag fått en insändare och en dikt publicerade i en tidning respektive diktbok. Eran skoltidning var dock mycket snyggare än vår tråkiga ^^

2009-12-11 @ 22:06:34
URL: http://pipig.blogg.se/
Ord från: Julia

GRATTIS raring! Man får vara stolt! Jag var med i västerbottens kuriren med min poesi och i Spira med ett reportage om min blogg och min tro och jag var stolt båda gångerna :)



sv: TACK snälla du, vad glad jag blir!

2009-12-12 @ 12:13:06
URL: http://juliapysslar.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0