Årets Första Dopp!

Klockan sjutton noll noll tog jag cykeln ner till badet. På vägen dit cyklade jag förbi en del sommargäster, som antagligen också skulle ner och bada. Och ja. De kom en hel drös med ungar, bara några minuter efter att jag bytt om till bikini och lagt mig till rätta på några klippor.


Det är ett stort tack till Rickard.
Det är han som har fått mig att inse
att min kropp är fin.
Idag var faktiskt första gången,
första året,
jag låg i bara bikini,
utan att skämmas.
Tack för det.

För att slippa gå på klipporna, när man hade en massa ungar omkring sig, tog jag ett snabbt dopp, innan alla kom fram. De kom fler och fler och jag blev mer och mer irriterad. Jag vet inte vad det är med folk. Allt för många i samhället är allt för respektlösa. Som jag skrev igår, har jag väldigt svårt för ungar som är omkring 10 år. De är så respektlösa! Att deras föräldrar inte lärt dem vad som är rätt och fel. Och att dessa vuxna människor inte heller vet hur man beter sig. Jag trodde de flesta visste att man inte skriker som idioter, när man är vid havet. En av de viktigaste reglerna, när man är på havet eller vid det, är att man inte skriker. Ljud färdas väldigt bra i vatten. Fråga mig, som hör glassbilen från stan om kvällarna. I alla fall. Ungarna, som var nere vid havet ikväll, stod och skrek hela tiden. Deras föräldrar var inte bättre. Istället för att gå runt och fråga, stod de och skrek till varandra. Var det ett barn som inte hittades, skulle de naturligtvis skrika. Typiskt.

Jag som hade räknat med en mysig stund vid havet, fick inte njuta så mycket. Försökte läsa, men det gick inte speciellt bra. Jag stördes ideligen av människor som klev över mig (man kan gå runt), skrek till varandra(gå fram och prata i normal ton, tack) och plask från de som hoppade (det får jag leva med, inget jag klagar över, men det blev för mycket...).


Just nu läser jag 'Ett nytt liv',
som är skriven av Julia Clarke.

Jag har i alla fall tagit årets första dopp. Det var lite kallt, men väldigt skönt eftersom dagen har varit väldigt varm. Snart kanske man kan ligga nere vid havet varje dag. (a) Inte för varmt, men lite som idag kanske...?

Kramis

Läsarnas Ord
Ord från: Rickard

Önskar jag varit där :(



<3

2009-05-30 @ 20:01:29
Ord från: julia

Du ÄR fin Jasmine, har alltid tyckt att du har snygga ben :). Jag har också badat idag!

Puss /Julia

2009-05-30 @ 23:23:13
URL: http://stylebyjulia.blogg.se/
Ord från: Julia

Du är jättefin!¨



Jag fick pärlorna av en bildlärare, så jag vet inte riktigt vilken pärlfabrik hon fick dem ifrån. Men man kan säkert maila runt och kolla var företag köper in sina pärlor ifrån och höra av sig till de försäljarna.



Ska också höra mig för, mina större glaspärlor börjar ta slut :)

2009-05-31 @ 00:30:36
URL: http://juliapysslar.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0