C2 - Förväntningar

Idag blir det introduktion på mitt nya case Enigma. Jag ser så himla mycket fram emot detta. Jag har längtat och längtat och längtat och längat sen första dagen jag var på Vittra. Det var någon gång under förra hösten, om jag inte minns fel... Då beskrev jag Vittra såhär.
I caset Enigma ska vi läsa ämnena Filosofi, Svenska och Religion. Jag har aldrig haft Filosofi innan, så jag vet inte exakt vad det är. Jag tror att det lutar åt funderingar kring livet. Kan det vara rätt tro? I mejlet fick vi en liten uppgift av vår lärare: "Börja fundera redan nu på vad som får dig att stiga upp på morgonen..." Jag vet redan vad jag ska svara på den frågan, så jag är lugn.
Det är någon slags förtjusning inom mig. Jag har min lärare i svenska under detta case. Hon är så otroligt omtyckt av mig. Man får alltid ett glatt hej av henne i korridoren. Hon är positiv, lite smått galen och mycket kreativ. De andra lärarna i caset har jag inte haft innan, så jag får se hur de är. Det är spännande! Jag tror att caset Enigma kan ge mig mycket. Jag satsar högt! Jag ska behålla mitt höga betyg i svenska. Religion är inte mitt starkaste ämne, men jag tror att kombinationen av dessa tre ämnen, kan göra så att mitt betyg högs. Filosofi är något nytt och spännande och det skulle vara otroligt kul, om jag fick högsta betyg i ämnet. Tihi. Idag är jag glad och mycket förväntansfull.

Kramar
Jasmine


Läsarnas Ord

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0