Svart, rosett och klack


Skorna jag ska ha på bröllopet!

Att leta skor är inte min starka sida. Jag blir bara irriterad på hur varmt det är i affären, att det är mycket folk runt omkring mig och att skorna jag vill ha aldrig passar. Det finns tillfällen, då det är bra att ha skor på fötterna. Bröllop till exempel. Eftersom min klänning är plommonfärgad med ett svart bälte i midjan, har jag desperat försökt hitta ett par skor, som jag kan använda till. Med tanke på att jag antagligen inte kommer använda skorna vid så många tillfällen (om jag inte börjar använda dem som vardagsskor), är det onödigt att betala för mycket. Och vad är för mycket? Det vet inte jag. Det jag vet är Skopunkten har billiga skor. Alla skor är billiga där! Man får självklart vad man betalar för. Jag fick ett par enkla skor; svarta med en rosett framtill och en ganska hög klack baktill. Ren skit? Kanske.
Jag är i vilket fall som helst väldigt nöjd med skorna. Jag är lite förälskad i dem faktiskt. När jag stod där i affären, kändes skorna inte alls som 'min stil'. Det gör dem fortfarande inte, men... Jag är så trött på att vara kräsen! "De passar inte." "Usch!" "För mycket si, för mycket så." Jag får helt enkelt anpassa mig.
På lördag ska jag följa med Rickard på 40-årsfest. Då ska jag passa på att gå in i skorna. Bättre att få skoskav då, än att få det på bröllopet.

Kram

Läsarnas Ord
Ord från: Harvey Adams

Sv: Tack så jättemycket! :D

2009-09-03 @ 16:31:16
URL: http://arschkatzen.blogg.se/
Ord från: Julia

sv: Åh, tack så mycket vännen!



Vilka vackra skor! :D

2009-09-03 @ 21:20:08
URL: http://juliapysslar.blogg.se/
Ord från: sadia

vilka söta skor :)

2009-09-06 @ 11:55:48
URL: http://sadia.blogg.se/
Ord från: julia

svar: jag tackar ifrån mig och min kompis :)



+ gillar skorna!

2009-09-09 @ 17:01:32
URL: http://erlingsdottir.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0