Kulturkalaset bjöd på Humorkväll


Humorkväll på Kulturkalaset.


Igår (tisdag) var det många skratt som ekade över Storans Parkering. Kulturkalaset bjöd på Humorkväll. Jag är vanligtvis inte speciellt förtjust i Stand-Upp. Jag fattar helt enkelt inte skämten. Det jag fick uppleva igår gav mig dock en helt ny syn på saken. Jag skrattade så att jag grät vissa gånger. De mest populära ämnena var sex, politik och Göteborgare vs. Stockholmare. Det sistnämnda stod jag bara och log åt. Jag har sett dessa människor de beskriver. Inte bara kvinnan som såg ut som en Barbie passar in i skämten. Också folk i mitt vardagliga liv ser ut och beter sig som glassiga översittare. Jag skrattade bara åt alltihop. Starkt berörd och en aning glad. Det är inte bara jag som kan skratta åt folk som överdriver sitt liv.

Min favorit av de komiker som uppträdde var Tobias Persson. Hans skämt passade mig perfekt! Han gjorde en kul grej av alltihop. Imiterade bra och la in spontana ord och kommentarer. Han kan jag se fler gånger.
Peter Apelgren hade hand om finalnumret. Jag förstår inte varför. Är han så bra? Verkligen? Jag tyckte bara att han var rörig, drog skämt utan innebörd och var helt enkelt tråkigt enligt mig.
Men under kvällen grät jag inte av tristess, jag grät av tillfredsställelse.

Det var en trevlig kväll och stämningen var som jag förväntade mig; på topp!
Kanske åker jag in till stan idag igen. Det beror på om jag ska jobba, hur länge det i så fall blir och om jag orkar åka till ön, till stan och sen tillbaka hem. Vi får se.


Läsarnas Ord

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0