Kulturkalaset - Medina på Kanaltorget


Medina - live på Kanaltorget.

Efter att ha varit på Demokratikvällen, gick jag ner till Kanaltorget. Där var det fullt ös, redan innan jag kom. Det kändes lite konstigt att bra kliva på så där. Det var mycket ungdomar och många gäng. Jag kom själv. Rapparen som uppträdde då jag kom till tältet var faktiskt riktigt bra. Känslan av go' musik fanns verkligen i alla runt omkring mig.
När rapparen hade gått av scenen ökade stämningen markant. Folk började skrika, alla visste ju vilket band som skulle spela här näst. Bänkarna längst framme vid scenen ställdes åt sidan. Här skulle dansas! Jag var inte sämre. Efter att ha sett Medina uppträda på Picknick-festivalen - och då inte dansat - kände jag att det var dags. Jag gick längre fram - men stod inte och knuffades alldeles vid scenen. Och dansa, det gjorde jag allt. Inget extremt, jag tog det ganska lugnt (för att vara jag). Men varmt var det och svettig blev jag. Det verkade dock inte stoppa killen som kom fram och dansade med mig. Men, om man ska analysera varför han gav mig fina komplimanger och sen frågade efter mitt nummer, så tror jag att han bara var ute efter en sak. Men nej, jag ger inte mitt nummer till främlingar. Och nej, inte till någon som luktar öl.

Men det var väldigt kul, det ska jag villigt erkänna. Att sen bara behöva åka spårvagn och vara hemma en kvart senare, det var underbart. Jag som alltid har bott på ön eller en bit utanför stan, uppskattar verkligen att kunna vara hemma från stan inom en halvtimma.


Medina- Mahlea



Läsarnas Ord

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0