Sjukling

Redan igår kände jag att vardag inte var helt lätt att orka med, när man är sjuk. Tre och en halv timma i skolan var nog så jobbigt. Igår lyckades jag vara kvar hela dagen, eftersom dagen var kort. Idag orkade jag inte. Var i skolan i två och en halv timma, sen klarade jag inte mer. Gick från skolan innan sista lektionen före lunch. Då var klockan elva. Då sa min kropp nej. Jag hade jobbig huvudvärk, frossa och kände mig yr. Kraftig förkylning i kombination med annan värk, gjorde kroppen helt slut. Jag trodde jag skulle falla ihop när som helst. Det kändes i alla fall så. Men jag gjorde i alla fall ett tappert försök att ta mig till skolan och det är det som räknas.


Vid sidan om datorn står en kopp varm choklad.

Jag är hemma nu. Mår redan bättre, men är inte frisk. På vagnen var jag så trött att jag höll på att somna. På båten lyckades jag dock håll mig vaken genom att läsa tidningen. När jag klev av färjan var jag ganska pigg. Kände mig frisk, men det var bara tillfälligt. Mina förkylningssymptom växlar mellan kraftiga och knappt märkbara. Just nu är läget okej. Jag är väldigt trött, men orkar i alla fall vara uppe. Känner mig inte så yr, vilket är väldigt skönt. Igår kväll var allting väldigt snurrigt.

Hemma är jag, men vila får jag inte. Imorgon ska vi hålla tal och det är en uppgift jag måste arbeta med. Den är inte stor, men jag känner stressen eftersom jag inte ens har börjat med den. Hemma innebär inte vila, bara skolans uppgifter i hemmiljö (och med mysbyxor på i en bekväm soffa).
Sjukling, men skolan måste skötas ändå.


Läsarnas Ord
Ord från: nicole

sv: usch ja



du får krya på dig!

/Shoppaholly

2010-08-31 @ 13:54:40
URL: http://nicolesjostrom.blogg.se/
Ord från: Julia

Krya på dig vännen!

2010-08-31 @ 14:13:32
URL: http://missferret.blogspot.com
Ord från: hanka

Jo det är sant. Har man en hyfsat bra kamera så funkar det nog för alla. Men sen har alla annorlunda smak också. Fint för mig kanske inte betyder samma som för dig :) Tack så mycket! Kram

2010-08-31 @ 14:16:05
URL: http://angicja.blogg.se/
Ord från: Tessie

Tycker du gjorde rätt val som åkte hem gumman!! Du gjorde det super som tog dig till skolan, men du gjorde som sagt helt rätt som lyssnade på din kropp!!..



Svar:

Du är så snäll och fin Jasmine! Jag vet att du finns där, men i bland så måste jag försöka bolla med mina känslor och tankar själv, försäka få rätsida på allt om du förstår!?

Saknar våra samtal på msn. <3

-kramar om-

2010-08-31 @ 17:46:57
URL: http://curves4all.wordpress.com
Ord från: Sofie

Krya på dig, verkligen! :)<3

2010-08-31 @ 18:45:38
URL: http://foreversofie.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0