Andra Ungdomsmässan

Ungdomsgruppen jag är med i, har börjat med att ha Ungdomsmässa en gång i månaden. Förra mässan kändes väldigt obehaglig för mig. Allt handlade om Gud och för mig kändes det som om jag satt i ett fängelse. Jag mådde dåligt av att vara där. Allt prata om Gud, fick mig att känna mig instängd. Jag är inte religiös och det kan nog vara anledningen till att jag kände så. Den så kallade 'Guds närvaro' tryckte undan mig som individ. Det var obehagligt, men jag ville ge det en chans till.
Igår var det andra mässan. Jag gick dit (kom precis i tid) och satte mig i kyrkbänken. Mässan började och det kändes faktiskt ganska bra. Jag vet inte om det berodde på prästen, men jag kände mig mer trygg. Ärligt talat känner jag mig sällan trygg i kyrkan. Jag kommer dit i mina (korta) kjolar, mina linnen och munkjacka... Jag passar inte in där, samtidigt tänker jag inte ändra mig. Om det nu finns en Gud, accepterar han oss alla. Man ska inte behöva göra sig till, man ska vara sig själv. Det tycker jag är viktigt.
Min uppfattning om Ungdomsmässorna har ändrats. Jag vet inte om jag kommer att fortsätta gå dit, eftersom jag inte känner den där tryggheten, men var känner jag egentligen den?

Man ska aldrig döma efter första försöket. Prova igen och se om du ändrar uppfattning.


Läsarnas Ord
Ord från: Tessie

Svar:

:) Jag hoppas din helg blir toppen gumms!!.. -kramar om- <3

2010-03-26 @ 16:04:50
URL: http://curvie-delicious.blogspot.com/
Ord från: Julia

Hej Jasmine.

Jag har efter många om och men valt att göra en samlingsblogg istället för många spretiga temabloggar. Hoppas att du väljer att fortsätta läsa, dina kommentarer är värdefulla för mig.



Angående kyrkan så passar inte jag in heller. Jag passar väl på det sättet att jag tror. Men jag märker att folk inte gillar min stil. De sneglar och fnyser åt tatueringen och piercingen. De höjer på ögonbrynen åt trasiga jeans, converse och t-shirt med band på. Och rött hår, det verkar inte heller uppskattas.



Jag vet inte, jag börjar tröttna mer och mer på det. För som du säger; om det finns en Gud accepterar han alla. Vilka är då vi människor att döma (dömma?)?



Och om det inte finns en Gud - vilka är ÄNDÅ vi människor att dömma? Det är helt sjukt att vi ska vara ett fritt land, och ändå är det så oerhört frihetsberövande ibland..

2010-03-27 @ 19:41:33
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0