Kommentar fylld av sanning?

rudolf om Fredagslycka:
Du överdriver hela tiden. Du gör inget vettigt i gruppen och du borde sluta på skolan. För du gör ingenting än att klaga
IP: Får jag inte lägga ut. Hade gärna gjort det, men vad tjänar det till? Det är skrivet från en av skolans datorer...
21 Maj, 11:02


Jag vet inte vad jag ska säga om den här kommentaren. Det är en elev på skolan som har skrivit den, helt säkert. Jag kanske har aningar om vem det är, men jag tror inte att denne skulle skriva så till mig. Denna har ingen anledning att göra det heller, så jag tror gott om denne.
För att försvara mig själv vill jag berätta följande;
- Jag överdriver när jag är upprörd, det är jag fullt medveten om. Samtidigt är hälften av det sanning. Ni som följer min blogg vet vilken situation jag är i och jag hoppas att ni förstår. Jag begär inte att ni ska tycka synd om mig - absolut inte. Det jag önskar är bara att ni kan respektera mig, något som verkar vara väldigt svårt (det ser vi ett tydligt exempel på här ovan).
- I gruppen är det jag som drar hela lasset. Jag har alltid varit en ansvarsfull person. Det vet jag att många kan ge sig intyg på.
- Sluta på skolan. Kanske är det en bra idé, eftersom så många tycker illa om mig. Det är synd att jag går på en skola, där folk beter sig som om de levde i någon sorts drömvärld.... Alla är inte såna, men det finns en hel del med detta synsätt.
- Tillsist vill jag säga att det enda jag gör är inte att klaga. Det är synd att ni inte hör och ser de stunder då jag ler, är glad och berättar roliga saker. Men det är ju som vanligt; de frågar, men bryr sig inte om svaret.


Läsarnas Ord
Ord från: LORISSALOVEBOMB

bra skrivet.. måste dock varna att det är olagligt att lägga ut folks ip-nummer offentligt, så om du har photoshop kan du kanske redigera bort det?



Men jag förstår precis hur du menar i det här inlägget. Och du ska INTE sluta på skolan för någon annans skull än din egen.



Jag skulle vilja säga allt som gör allt bra för dig, men jag kan inte för det finns inga riktigt magiska ord. Men OM det fanns, då skulle jag säga dem. För du förtjänar dem!

2010-05-21 @ 14:34:27
URL: http://lorissalovebomb.se
Ord från: MyzaaN

tackar :)



ah gör det.

Bry dig inte om va andra tycker finns alltid någon som ska lägga sig.. kram

2010-05-21 @ 15:37:19
URL: http://myzaans.se
Ord från: HANNA

sv: tack! :) jag hade faktiskt aldrig heller gjort nåra cupcakes innan! ;) Så det är bara att köra på!

2010-05-21 @ 15:48:27
URL: http://johanssonhannaaa.blogg.se/
Ord från: Madicken

BRA !

2010-05-21 @ 18:23:11
URL: http://conler.se
Ord från: Erica

Hemskt att någon skrev så till dig. :(

2010-05-21 @ 20:15:54
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Ord från: Amanda

Haha fan vilken idiot! Försök att bara skita i personen även om det inte alltid är så lätt. Sålänge du vet vad som är rätt och ser situationen på det sättet du upplever den är ju allt som de ska!

2010-05-23 @ 19:53:21
URL: http://gotonight.wordpress.com

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0