Pussel är min terapi

Min dag har bestått av skuldkänslor, oro, besvikelse, skam och avsky. Grupparbetet gick inte så bra, som jag hade hoppats. Det blev problem idag, men jag var inte närvarande. Mer om det kan du läsa här.
Jag mådde dock lite bättre under eftermiddagen och har nu insett att det inte var bara mitt fel. Jag kan inte ta på mig hela ansvaret. Igår pratade jag ju faktiskt med min grupp och de sa att det var okej. Det var kanske bara otur att det blev problem idag?


Pussel på G.

Jag mår som sagt bättre, men känner fortfarande att det är något jobbigt på insidan. Som terapi sitter jag och pusslar. Då blir jag lugn, fokuserad och avslappnad. Jag får tänka ifred, men inte på ett ansträngande sätt. Jag sorterar ut kantbitarna först, för att kunna bilda en ram. Senare ska jag börja lägga det stora hela. Hur pusslar du?


Läsarnas Ord
Ord från: ebba green

sv: jo det hoppas jag men att vi får :)



designen ;)

2010-05-25 @ 19:54:59
URL: http://ebbaalexandra.blogg.se/
Ord från: HelloNicki

Jag tog körkortet idag :)



2010-05-25 @ 20:29:42
URL: http://hellonicki.se
Ord från: Elina

sv: tack tack tackk!! :D kram

2010-05-25 @ 20:35:40
URL: http://weelcometomylife.blogg.se/
Ord från: LORISSALOVEBOMB

sv: TACK för din underbara kommentar. Som du vet har jag det lite jobbigt nu och nu har det blivit lite för mycket så jag ska försöka tänka lite på mig själv. Tänka två gånger liksom :)



När jag pusslar gör jag också sådär, börjar med kanterna. Om det finns en person med på bilden brukar jag försöka leta rätt på ansiktsbitarna först också, för att ögon och läppar är ganska lätta att hitta i bithavet :)

2010-05-25 @ 22:05:25
URL: http://lorissalovebomb.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0