Det är ju faktiskt lov

God morgon!
Här sitter jag med otvättat hår och myskläder. Någon chokladfläck i mungipan har jag säker också, eftersom jag inte kunde låta bli att ha handen i godispåsen som står på bordet. Men det är ju faktiskt lov, så varför ska jag bry mig.

Efter att ha vaknat från och till sedan Rickard gick hemifrån klockan sex, beslutade jag mig för att vid tio-tiden gå upp och starta dagen. Så värst långt har jag inte kommit. Jag sitter ju här och försöker ta in verkligheten - fortfarande. Det finns en del som jag borde göra; plugga till exempel, men jag har ingen lust. All kraft sugs liksom ur mig bara jag tänker på skolan. Men jag ska rycka upp mig (har inget annat val). Någon gång på eftermiddagen ska jag åka hem till pappa, för att tillbringa några dagar av lovet där. Då ska jag minsann plugga. Och göra kort. Som ni kanske minns hittade jag fina dekorationer i en gammal låda. Ett av arken ska bli en liten kollektion har jag tänkt mig. Men vi får se, det är ju det här med tid...


Läsarnas Ord
Ord från: anna

än så länge tycker jag första boken är bäst helt klart! men har inte läst så mkt ur sista än :)

2011-02-16 @ 10:54:52
URL: http://addspirit.blogg.se/
Ord från: Rinki

Härligt med lov :) hoppas att du får ett jättemysigt lov, har du några speciella planer?



Sv: Man behöver ju inte göra något speciellt, det är väl skönt att bara satsa på en myskväll. Ja, den filmen är rätt bra faktiskt.



Så var det, när kommer han att flytta hem igen? Jag antar att du känner att du skulle vilja flytta med men att det är svårt med allting som finns kvar i Götet?



Kram på dig!

2011-02-16 @ 11:14:51
URL: http://rhulth.wordpress.com
Ord från: Alexandra

godis är så gott på morgonen :D

2011-02-16 @ 11:21:47
URL: http://alexandrareichert.blogg.se/
Ord från: mia

Vad mysigt med lov :) Det är det jag saknar med högskolan, man har inget lov.. haha!



sv: Ja det är verkligen ett intressamt ämne, samtidigt som det är ganska läskigt. Mna kan ju undra hur många som blir oskyldigt dömda tack vare det.. Ja falskhet är inget som man gillar direkt!



Haha ja det har du rätt i, det är skönare att ha en stor plånbok än en liten som får plats i jackfickan. Får vänja mig vid att använda min snygga väska istället :)



Nej jag kollade inte på house, jag kollade faktiskt på grannfejden.. Jag tycker det är så roligt ibland att kolla på människor som står där och gapar o skriker åt varandra, dem är så himla löjliga..! Kram :)

2011-02-16 @ 11:32:15
URL: http://amoramizade.blogg.se/
Ord från: Eleonore

Helt rätt, det är ju faktiskt lov! Då får man se ut lite hur som helst och göra vad man vill :D



hihi jaha var det så du menade! Ja ibland sitter tangenterna alldeles för nära och det är lätt att det blir fel :) Tack för att du tycker det!



Hoppas du får en skön lovdag! kram

2011-02-16 @ 12:02:58
URL: http://fikamed.blogg.se/
Ord från: mia

sv: Ja det har du rätt i! Känner du att du inte kan ta ro för att njuta av ledigheten?



Ja, då är det ju lätt hänt att man går på förhörledarens ord och händelser.. Lite synd att det är så, att dem vet hur dem ska förvränga lixom.. Men det är säkert bra i dem fall man är helt säker på att personen är skyldig..



Nej jag brukar inte heller kolla på det, inget jag följer direkt.. Men det var lite kul att titta på det igår, människor är så löjliga ibland :P Vad hittar du på idag? kram

2011-02-16 @ 13:10:57
URL: http://amoramizade.blogg.se/
Ord från: Twiggy

Åhh tack så mycket:)



2011-02-16 @ 13:42:15
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Ord från: sara <3<3

jätte fin blogg ta gärna en titt på min nya blogg kommentera gärnna ♥♥

2011-02-16 @ 14:24:15
URL: http://anulrunda.devote.se
Ord från: Tessie

Skönt med lov, ta vara på tiden och känn ingen press!



Svar:

Det finns mycket tankar som snurrar i mitt huvud vill jag lova. Mycket idéer och annat smått och gott. Men när jag ska dela det med andra i ett blogg inlägg eller skriva det för mig själv så rymmer tankarna, precis som att dom är rädda för att komma ut ur mitt huvud.. haha!! lite sjukt...



kram

2011-02-16 @ 16:05:47
URL: http://curves4all.wordpress.com

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0