Satsar på höga resultat in i det sista


Skolarbete

Trots motstånd på fronten för motivation, har jag ändå lyckats göra klart samtliga uppgifter för det här läsåret. Imorgon avslutar jag mitt andra år på gymnasiet - och jag gör det med fina betyg. Idag fick jag reda på mitt slutbetyg i Idrott och Hälsa A och till min stora förvåning fick jag ett högt betyg. Jag har aldrig varit bra i idrott, inte när det gäller det praktiska. Mitt bollsinne är lika med noll, men min lärare förklarade att det inte bara är den praktiska prestationen som bedöms, utan också den teoretiska. Och kanske är det just därför som jag har lyckats bättre än någonsin i ämnet under mina elva år i skolan. Också tre slutbetyg från det sista caset har hamnat framför mig. Jag kämpade in i det sista, jag ville verkligen ha de där betygen. Och jag nådde mitt mål, är mer än nöjd och känner mig himla stolt över mig själv. 

Bakslagen kom över mig, jag orkade inte mycket mer. Men jag satsade på höga resultat in i det sista. Till och med matteprovet, som jag gjorde förra veckan, visade på en godkänd prestation.

Sommarlov imorgon.


Läsarnas Ord
Ord från: Sandra

Vad roligt och grattis :)



SVAR: Ja riktigt msyigt minsann =)



Ja men eller hur? SÅ mysigt ju, kärlek kärlek :) <3



Kram

2011-06-14 @ 17:52:07
URL: http://lilleput.blogg.se/
Ord från: Anna Katana

Förstår att du hade velat det. Du funderade aldrig på att söka sommarjobb i Sthlm då?



Bra att du orkat kämpa in i det sista, är aldrig lätt när skolan närmar sig sitt slut. Och grattis till MVG i idrott. Är inte bara hur duktig man är på sakerna som ska spela roll i det ämnet utan att man faktiskt är med på allt och försöker.



Ha nu ett underbart sommarlov!

2011-06-14 @ 20:17:30
URL: http://annakatana.devote.se
Ord från: Rebecca

sv: åh, tack så otroligt mycket :D

2011-06-14 @ 21:47:45
URL: http://spaceherosuits.webblogg.se/
Ord från: Lina

Lycka till med dina betyg!

2011-06-15 @ 01:00:53
URL: http://linaishav.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0