Som nyinflyttad

Innan man har kommit i ordning med möblemang och flyttlådor gäller det att skaffa sig ett fungerande hem. Att bo i hyresrätt är ganska simpelt, egentligen. Så länge allt fungerar (och inte ugnen och spisen börjar leka rövare...) krävs det inte mycket av den nyinflyttade. Teve, bredband och telefoni är bra att fixa snarast - det märkte jag och R väldigt direkt att vi saknade. Jag var till och med så desperat efter att få sitta vid bloggen att jag igår besökte biblioteket för att skriva ett inlägg. Hemförsäkring ska fixas, hantverkarna ska justera det sista, hyresvärden ska man få tag i... Det är en del att stå i, men det är roligt; speciellt att handla matvaror till ett tomt hem. Det är dock inte lika roligt att se kontoutdraget efter det...

Jag har medvetet engagerat mig i inflyttningen av lägenheten. Än så länge bor bara R här och jag är fortfarande skriven i Göteborg. Men det är vår lägenhet - trots allt, om så inom en snar framtid - och det gläder mig så att jag får vara med och ta tag i det som behöver göras, inreda tillsammans med R och bestämma vad som skall finnas i hemmet. Det är en självklarhet för R (och det är det nog för mig också) och jag vill dela med mig av den upprymdhet jag känner. Att flytta hemifrån, att skaffa sig ett eget boende och att göra det tillsammans med personen man tycker så mycket om - det är fint.

Jag ser mig själv som nyinflyttad. Snart även på riktigt.


Läsarnas Ord
Ord från: Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Åh, vill också flytta till ett helt helt eget :)

2012-09-11 @ 09:58:38
URL: http://motdromhuset.blogg.se/
Ord från: Victoria

Tack så mycket, har en till liten lurvboll här hemma ;)
Haha ja jag undrar vad mitt nästa craving blir ;)

2012-09-11 @ 11:46:30
URL: http://impalaa.blogg.se
Ord från: Marran

Förstår att du vill engagera dig. Det blir ju lixom mer verkligt för dig då och dessutom är det ju roligt att inreda ett nytt hem :)

SV:
Ja jag ska hålla tummarna :)

2012-09-11 @ 12:26:50
URL: http://www.marilens.blogg.se
Ord från: LIENE

Haha, ett tag gick jag varje onsdag före kören för att sitta vid bloggen inne på biblan:D fick ju knappt tid för att blogga den dagen annars.

2012-09-11 @ 14:21:25
URL: http://lienes.blogg.se
Ord från: Anna Katana

Åhh detta låter alldeles alldeles underbart. Jag hade gjort som du och gått till biblioteket för att få internet (:

Det är en fackligutbildning jag är på i fyra dagar eftersom jag är arbetsplatsombud. Så har inte börjat plugga igen.

Kramar

2012-09-11 @ 16:59:40
URL: http://annakatana.devote.se
Ord från: Liborius

tack snälla:)

2012-09-11 @ 17:02:33
URL: http://liborius.blogg.se
Ord från: Isabella (tinkerbella.blogg.se)

Svar: helt rätt!! :) Ibland får man unna sig lite sånt.

2012-09-11 @ 18:42:37
URL: http://tinkerbella.blogg.se
Ord från: Elin

Låter ju underbart. Det som varit så laddat för dig nu senaste tiden, att flytta och ta beslutet att flytta på riktigt. Känns som att det är rätt för dig, baserat på det JAG vet, säger jag det.

Jag står för varenda ord jag skrivit på FB och blogg. Att mamma oh pappa inte kan acceptera det, den jag är, med mina brister som rakblad och mattrubbel och sociala problem känns väldigt tungt, det har varit mitt liv i fem år, har de i fem år skämts för mig då alltså?

Du som har gjort så myckt hela tiden, klart det är svårt att "bara" söka jobb. När åker du till Gbg igen då?

Du har verkligen varit en underbart stöd sen vi började prata för hundra år sen. Alltid något klokt och viktigt att säga. Blir alltid så glad när jag ser att du skrivit något. :)
kramar

2012-09-11 @ 19:59:50
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0