Slutspurt

Den upplevda tröttheten börjar avta och kropp och själ uppvisar nyfunnen energi. Det är på tiden! Det har gått sju veckor sedan terminsstarten och det finns mycket som har tyngt mig. Igår lämnade jag och min uppsatspartner in tentan som senare kommer att ligga till grund för examensarbetet. Nästa vecka går startskottet för uppsatsen, trots att veckorna som ligger bakom mig får mig att undra om jag inte redan missat startsignalen...

Fram till dess ska ännu en tenta skrivas, med inlämning på fredag. Timmarna som jag har suttit idag har resulterat i något, vilket känns bra. Motivationen finns i viss mån närvarande - också det är på tiden! Jag gissar att kreativiteten som kommit smygande de senaste veckorna på något sätt har lyckats luska fram motivation och viljekraft. Tid i kortmakeriet har väckt skapandet till liv och här i dagarna insåg jag att det också gäller skrivandet. Jippi!

Två dagar kvar innan deadline, vilket inte känns som en omöjlig uppgift. Dessutom vet jag att jag får andas ut i helgen. Att faktiskt kunna slappna av är något som jag längtar efter och behöver. Sedan i början av september har livet gått i ett! Snart dags för återhämtning.


Godis hjälper till att hålla studiefokus.



Läsarnas Ord
Ord från: Olivia

Härligt med lite ny och skön energi! :D

2016-10-27 @ 01:19:12
URL: http://www.kaffedrickare.blogg.se
Ord från: N

Hoppas allt går bra! Gott med godis :)

2016-10-27 @ 13:15:10
URL: http://nathalienyren.se/
Ord från: Carolina Thoor

Jobbigt med alla tentor hit och uppsatser dit. Men kämpa på! :)

Sv; ja, men precis. Det är kämpigt men som du säger får jag kämpa på! En vacker dag kan jag se tillbaka och beundra mig själv som orkade! :)

2016-10-28 @ 22:51:02
URL: http://knaset.blogg.se/
Ord från: Pauline Hurtig

godis är bäst! lycka till :)

2016-11-05 @ 08:54:04
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0