Det är en (alltför) intensiv vecka

Nedan finner du en sammanfattning av hur min vecka har varit hittills. Att jobba som socialsekreterare har sina utmaningar. Denna vecka tycks jag ha varit extra drabbad av att arbetat påverkar också mig som person och människa.

Det är en (alltför) intensiv vecka. I måndags hade vi utbildning på förmiddagen, jag jobbade administrativt över lunchen och befann mig under eftermiddagen på beroendemottagningen för möten. Kvällen hemma var okej, den växande känslan av rastlöshet fick mig ut på en sen kvällspromenad. Tisdagen påbörjades med möte inne i stan, därefter åkte jag till kontoret för möte och administrativt arbete. Inte heller denna dag åt jag lunch (mitt val). Under eftermiddagen var jag på hembesök hos en klient. Efter jobbet var jag och R på möte inför bröllopet (läs mer om det här). När vi kom hem fann jag ett brev från Tingsrätten adresserat till mig, en kallelse till förhandling dit jag kallats som målsägande efter att för ett år sedan ha blivit hotad i min roll som tjänsteman. Det känns lite avigt att närvara i förhandlingen eftersom att jag fortfarande är socialsekreterare för den enskilde och vi idag har en god kontakt. På onsdagen var jag på kontoret under förmiddagen, jag jobbade över lunchen och var på eftermiddagen på möte i stan. På kvällen fikade jag med en vän.

Torsdag idag och jag har befunnit mig på kontoret hela dagen. Med mig hem idag bär jag beskedet att en klient till mig har avlidit, dödsorsaken okänd. Jag vet inte riktigt hur det känns... Jag var hans handläggare i två år och under denna tid jobbade vi intensivt för att erbjuda honom stöd och behandling för missbruk. Det är ledsamt, må han vila i frid.


Läsarnas Ord
Ord från: Yasmine

Tunga dagar. Ta hand om dig <3 KRAM

2019-06-14 @ 16:45:01
URL: http://yasmissy.blogg.se
Ord från: Linnéa

Men åh, jobbig och tragisk vecka du haft på jobbet 🥺

Jag njuter till max av campinghelgen här, +26 grader nu 😎
Kram

2019-06-15 @ 15:54:35
URL: http://linnealiebig.blogg.se
Ord från: Sara Ekman

Oj, lät som en tung vecka :( Ta hand om dig, hoppas helgen blir fin <3

2019-06-15 @ 17:14:02
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Ord från: Carro

Så sorgligt! :/

2019-06-15 @ 21:13:44
URL: http://nouw.com/carroat
Ord från: Amanda (Swedish Passport)

Nej fy alltså, förstår ju verkligen att ett sånt arbete kan påverka privatlivet mycket. KRAM!

2019-06-16 @ 08:20:17
URL: http://swedishpassport.com
Ord från: Carolina

Låter väldigt intensivt! Hoppas innerligt att det blir bättre nästa vecka och att det känns en aning bättre nu efter dödsbeskedet :(

Sv; tack snälla! Det har hittills gått väldigt bra. Nu väntar jag bara på två svar från två olika tentor. Håller alla tummar och tår för att få bli godkänd! :D

2019-06-16 @ 14:25:57
URL: http://knaset.com
Ord från: Pauline Hurtig

vad obehagligt att du blivit hotad :(

2019-06-16 @ 19:05:10
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0