Vecka femtioett till femtiotre i min Bullet Journal

Årets sista tre veckor har i min bullet journal fått samlas på ett enda uppslag. Veckan som vi nu har inlett har jag på ena sidan medan julveckan och de sista dagarna av året har fått ta plats på den andra. Julen tillbringas på annat håll än hemma och göromålen är därför få - och då behövs inte så mycket plats för dessa dagar i min journal.



Vecka femtioett till femtiotre i min bullet journal.

Liksom föregående två veckor i december går veckouppslaget i blått och guld. Dekorationerna består av julgranskulor i nämnda färger samt washitejp likt på tidigare uppslag. Att göra veckouppslag är roligt - det uppmuntrar till variation och ger mig ännu ett skäl att i större utsträckning använda min bullet journal. Övriga sidor för december månad i min bullet journal hittar du här.


Läsarnas Ord
Ord från: Carolina

Tjusigt!! :D
Det är ju alltid roligt att kunna göra veckouppslag. Själv fortsätter jag med min vanliga kalender men kanske blir mer kreativ till 2021 då jag har en dotted almanacka för året, roligare att rita i då :)

Svar; tack snälla! Skönt att höra att din upplevelse kring ett akut kejsarsnitt ändå är bra. Upplevde du att du hade många problem i efterhand, så som att du inte återhämtade dig fort eller att du inte kunde bära tungt och så vidare? :)

Ja, läckande bröst är då inte roligt, speciellt inte nu när det är råmjölk och jag har ingen bebis som kan ta tillvara på mjölken. Men som du säger, så får det vara, priset man betalar för att bebis ska få bästa näringen!! :D

2020-12-14 @ 20:18:16
URL: http://knaset.com
Ord från: Yasmine

Väldigt fint uppslag! Blir det jul på västkusten eller var kommer ni vara? Träffade lillprinsens farmor och familjen i lördags, lika trevligt som alltid 😊
Stor kram

2020-12-15 @ 16:15:34
URL: http://yasmissy.blogg.se
Ord från: Pauline

åh så fint :D

2020-12-15 @ 19:40:54
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se
Ord från: Johanna Utterberg

Åh så fint uppslag du gjort för de sista veckorna :) Kram

2020-12-16 @ 16:35:37
URL: http://johannautterberg.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0