Aprildagar med lillprinsen

Jag och lillprinsen har en vardag tillsammans bestående av mysiga morgnar, besök på öppna förskolan, barnvagnspromenader samt lek i babygymmet eller i det byggda "kuddfortet" (Han har en tendens att välta när han sitter självständigt.). Vi sitter vid köksbordet och mumsar gröt eller smakar på middagen utan salt som lagats till familjen. När tröttheten gör lillprinsen grinig tycks välling vara en fungerande metod (just nu).

Dagarna (och nätterna) lunkar på och lillprinsen har nu blivit sju månader. Jag finner mig själv vara mer harmonisk i min roll som mamma och i mig själv. Det beror säkerligen på att de svajiga känslorna och det existentiella kaoset (mer om det kan du läsa här) har avtagit likväl som att jag och lillen lär känna varandra allt bättre. Tiden är en intressant faktor.

Lillprinsen och jag.

Bilden ovan är från igår då vi gjorde oss redo för ett besök på öppna förskolan, denna gång höll verksamheten till i ett naturnära område med lekplats för de mindre barnen. Promenaden dit tog en timme, hemvägen likaså. Barnvagn är ett himla bra uppfinning med plats för mycket - så som kylväska med matsäck inför en dagsutflykt. En solig aprildag befann vi oss alltså i en lekpark full av gemenskap, med barn som skrattade högt över glädjen av en boll och med små (som vår lillprins) som förundrat kände med händerna i sanden. Det blev en så fin dag! Med oss hem tog vi sol i sinne samt en förvånansvärt tydlig solbränna. Våren är här!


Läsarnas Ord
Ord från: Annika

Så skönt att du mår bättre. Vad roligt att du och lillprinsen fick en mysig dag ute. Och så fin bild på dig och lillprinsen. Trevlig Helg. kram.

2021-04-17 @ 10:02:25
URL: http://ladyochlufsen.blogg.se
Ord från: Carro

Låter som ni har det mysigt och vad stor han blivit! 🥰

2021-04-18 @ 14:22:05
URL: http://nouw.com/carroat
Ord från: Pauline

så mysigt :) hoppas ni haft en bra helg!

2021-04-18 @ 19:30:46
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se
Ord från: Emelie Andersson

Oj är han redan så stor kille, tiden går för fort :)

2021-04-18 @ 21:12:25
URL: http://nouw.com/emelieanderssoon
Ord från: Carolina

Låter ju så mysigt! Dessa mysiga morgonstunder är underbara måste jag få säga, även fast att lillen ibland vill vakna så tidigt som inte jag vill haha. ;)

Svar; men åh vad roligt!! Jag visste inte att du troligen bor nära mina föräldrar och mig nu för den delen. Jag vill väldigt gärna träffas och gå en barnvagnspromenad! Du får gärna kontakta mig via mejl där vi kan diskutera vidare eller ge ut nummer alternativt via Facebook :D <3

Jag älskar att vara mamma! Och efter förlossningen (utöver några veckor med såriga bröstvårtor och snittet som läkte lite konstigt) har jag mått oförskämt bra :D

2021-04-19 @ 09:16:03
URL: http://knaset.com
Ord från: Enna

Men så stor han blivit! Härlig bild på er :) <3

2021-04-19 @ 12:50:26
URL: http://sayyeastofashion.blogg.se
Ord från: Amanda (Swedish Passport)

Åh, besöket på öppna förskolan lät ju verkligen helt magiskt mysigt! :)

2021-04-20 @ 13:13:36
URL: http://swedishpassport.com

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0