Augusti i min Bullet Journal

Augusti i min bullet journal.

Augusti är månaden då jag och R träffades för flera år sedan, månaden då vi förlovade oss och månaden två år senare då vi gifte oss. För mig är augusti en kärleksfull månad. Under mitt första år med bullet journaling var augusti månads tema hjärtan och kärlek - det samma gäller för årets augusti månad. Jag har använt mig av pennor i olika färger och försökt skapa illusionen av en bredare washitejp på några av uppslagens kanter.

Framsidan med intilliggande sida för anteckningar.

Som alltid inleds månaden med en framsida. Intill har jag denna gång en sida för spontana anteckningar - brain dump (hjärnsläpp). På efterföljande uppslag har jag en månadsöversikt med en kalender i stort format och en att-göra-lista för månaden.

Månadsöversikt i augusti.

Av erfarenhet vet jag nu att det inte tycks räcka med en rad om dagen eller två, därför har jag denna månad ett uppslag med "Några rader om dagen" med förhoppning om att den korta dagboksanteckningen får det utrymme som den behöver.

Några rader om dagen i augusti.

Denna månad provar jag att göra en så kallad dutch door; en sida som är delvis kapad för att ge utrymme att visa upp del av sidan bakom. I detta fall har jag kapat högra sidan och på så vis besparat mig själv besväret (alternativt nöjet) att göra fyra kanter istället för nuvarande två.

Dutch door i augusti.

Mood tracker i augusti.

På baksidan av själva "dörren" har jag min mood tracker för månaden, en plats där jag fyller i känslan för dagen i en representativ färg. På sidan intill finns månadens habit tracker, denna månad med sju vanor som jag önskar ägna tid åt.

Habit tracker i augusti.

I efterhand kan jag se att det färdiga resultat inte blev så snyggt och välgjort som jag hade hoppats, till följd av en del alltför snabba drag med pennan eller oaktsamt skapande - men jag vägrar vara perfektionist när det kommer till min bullet journal, det överensstämmer inte med planeringsmetodens syfte i mitt liv.

Tack för att ni alltid lämnar så fina ord om min bullet journal. ♥

Tidsinställt inlägg, skrivet den 2022-07-25.



Läsarnas Ord
Ord från: Enna

Vilka härliga färger! Hoppas du haft en bra dag :)

2022-07-27 @ 18:58:38
URL: http://sayyeastofashion.blogg.se
Ord från: lisa

Vad fint du har gjort. Du är så duktig :) Kram

2022-07-28 @ 16:42:20
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Ord från: Pauline Hurtig

så fint! jag har äntligen fått sug efter bujo igen :D

2022-07-28 @ 20:50:32
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Ord från: Alice

Såå fint! Härligt augusti är så fylld med kärlek för dig! <3 Kram!

2022-07-29 @ 09:01:02
URL: http://nouw.com/aliceemericsson
Ord från: Sara

Vad fint du gjort :)

2022-07-30 @ 19:49:07
URL: http://sarakarlson.blogg.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0