Årsresumé år 2022: maj - augusti

Nedan följer fortsättningen på årsresumén för år 2022. Första delen hittar du här.

Körsbärsblom 2022.

Maj kom med sin fantastiska körsbärsblom! Lillen var sjuk i omgångar och vi fick vabba till och från. Vi hade en helg med vila, spontanitet och värmande familjetid, läs här. Avbrotten från vardagens intensitet uppskattades. Jag bakade banana bread. I dagboksanteckningar från månaden läser jag om tacksamhet i en trivsam vardag. I efterhand vet jag att det var i maj månad som jag en första gång gick genom ytterdörren till vårt (nuvarande) hus.

Mitt hembakade banana bread.

Första lördagen i juni var jag och R på dejt med bio och middag på restaurang, se här. Livet fick perspektiv och samtalen om framtid var många, däribland skrev vi på köpekontraktet för vårt hus. Tillvaron var intensiv och blogginlägg för få. Vi firade en riktigt lyckad midsommarafton, läs mer här.

Mina rulltårtsbakelser till midsommar.

När juli tog sin början gick vi på sommarsemester och tillbringade dagar hos min familj på Västkusten, läs summering. Det var en trivsam tillvaro miltals bort från en visningsklar lägenhet. I slutet av månaden fick vi sålt vår bostadsrätt - glädjen av stor!


Lillen och hans mormor hälsade på djuren i Slottsskogen, Göteborg.

Vi köpte ett hus!

Hemkomna till Stockholm hade vi två separata heldagar på Skansen. I början av augusti återgick vi till vardagen. Jag delgav er mina tankar om min reumatism ett år efter att jag insjuknade, du hittar inlägget här. Sista augusti fick vi nycklarna till det lilla gula huset med den blomstrande trädgården. Till vårt gula hus. Livet i lägenhet fick ett avslut och jag kände mig så redo för ett nytt kapitel i livet - som husägare. Läs gärna om min flyttglädje här och om tillträdesdagen här.

Fortsättning följer...

Tidsinställt inlägg, skrivet den 2023-02-01.


Läsarnas Ord
Ord från: Tina

Vilka bra månader!! Att få lämna lägenheten och flytta till hus måste verkligen ha varit fantastiskt! Det är något vi drömmer om också! Så mysigt med en dejt med bio och middag också! Så fina bilder! Ska bli kul att läsa nästa del också! Kram <3

2023-02-08 @ 15:54:59
URL: http://tiinafalkestad.blogg.se/
Ord från: Sarah

Måste varit spännande att få nycklarna till huset :)

2023-02-08 @ 21:32:43
URL: http://CheerSarah.devote.se
Ord från: Emelie Andersson

Så kul att köpa ett hus :) så kul att få ta del av en sammanfattning!

2023-02-09 @ 16:30:19
URL: http://https://anderssoonemelie.blogg.se/
Ord från: Carolina

Låter som fina månader och blev så glad för er skull som både lyckades sälja er lägenhet men också köpa det ni länge drömt om. 🥰

2023-02-19 @ 16:54:09
URL: http://knaset.com

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0