Årsresumé år 2022: januari - april

Att summera det gångna året 2022 har som sagt inte kommit helt självklart för mig. För att året tog slut för snabbt, för att livet med tvååring prioriterar sig själv samt för att jag trivs alltför väl i tillvaron som är nu (varför då blicka tillbaka). Men jag vill så klart göra en årsresumé av året som vi nyligen avslutade. År 2022 var trots allt året då jag kom åter i jobb efter sjukdom, året då vi blev husägare samt året som präglades av vardag med jobb och barn på förskola. Det blev ett fint år! Jag säger tack för år 2022. Nedan följer början på årsresumén för det gångna året.


Älskade lillen, januari 2022.

Vi började året med att ha fönsterbyte i vår lägenhet. Det gjorde att jag och lillen hade en heldag på språng en vacker januaridag, vilken startade med lyxfrukost på ett favoritcafé. Vi skolade in lillprinsen på förskola, läs här. Jag var deltidssjukskriven och återgick sakteliga i arbete parallellt med att jag fick tid för återhämtning. Den nya vardagen upplevdes inte som helt enkel.

Februari kom och så även lindrigare symptom i lederna och en större acceptans för min sjukdom, läs här. Jag uppskattade tiden som deltidssjukskriven och gjorde sånt som fick mig att må bra. Jag, R och lillprinsen besökte min familj på Västkusten.

Februaribesök på Västkusten.

I mars ökade jag min arbetstid ytterligare och gick glädjande mot minskad medicinering. Jag tog promenader med en termoskopp kaffe i handen och njöt av vårsolen och ledig tid, se här. Söndagssol och lekplatshäng var också en händelse i mars.

Naturnära promenad med en kopp kaffe i vårsolen.

När april tog sin början upplevde jag en trivsam vardag som fick mig att må bra. Livet som småbarnsförälder fortsatte och en ledig dag hängde vi mycket på lekplatser. R fyllde år och vi hade födelsedagsfirande mitt i veckan. Jag var stolt över min planering och matlagning inför kalaset.

Lillprinsen grävde i sandlådan under förmiddagens lekplatshäng.

Hembakade matpajer till ett firande mitt i veckan.

Fortsättning följer...


Läsarnas Ord
Ord från: Amanda (Swedish Passport)

Så härligt att höra att du hade ett fint 2022. Ser ut som många trevliga stunder i början av året :)

2023-01-29 @ 16:54:53
URL: http://swedishpassport.com
Ord från: Enna

Härlig tillbaka blick :)

2023-01-29 @ 18:45:09
URL: http://sayyeastofashion.blogg.se
Ord från: Annie

Så kul att du delar med dig :) Roligt att läsa! :)
Skön känsla att kunna dra ner på medicinering<3

Kram!

2023-01-30 @ 18:49:15
URL: http://www.nouw/by_anniess
Ord från: Netti Starby

Vilka fina minnen från ditt år och sånt är alltid kul att titta tillbaka på. Kramis <3

2023-01-30 @ 22:05:43
URL: http://starbys.se
Ord från: Carolina

Himla fin början på åt 2022 fick ni. Kommer ihåg när Lill prinsen skolades in och uppskattade också att du var hemma mer, så vi kunde ta våra mysiga promenader. Hoppas att år 2023 även börjat bra! ❤️

2023-02-01 @ 13:01:51
URL: http://knaset.com
Ord från: Denise

Roligt att få se tillbaka på hur ditt år har sett ut 😊

2023-02-01 @ 17:08:43
URL: http://nouw.com/denisetiainen

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0