Ett nytt år med bullet journaling

År 2023 tar sin början så även i min bullet journal. Det blir mitt fjärde år med planeringsmetoden som för mig bidrar till struktur, reducerad stress, överblick av allt det där viktiga som är bra att ha koll på samt ökad kreativitet i vardagen. Min bullet journal har kommit att betyda mycket för mig och är något jag dagligen prioriterar. Nya sidor gör jag främst vid månadsskifte, men mina trackers, listor och planering av närmast dagarna gör jag varje kväll - en sund kvällsrutin.

År 2023 tar sin början i min bullet journal.

Ett nytt år i min bullet journal betyder även nya sidor. Min nuvarande bok påbörjade jag i november då flertalet av sidorna jag har inledningsvis i boken gjordes. Mer kan du läsa här och här. Vid årsskiftet som nu har skett gjorde jag en sida tillägnad det nya året, se bilden ovan. Inspiration fick jag från Art and Alchemy på Youtube.

Översikt av månadsteman år 2023 i min bullet journal.

Jag gjorde likt tidigare år även en sida för att med enkelhet kunna överblicka mina olika teman för årets respektive månader. Du ser här även en liten smygtitt på januari månads tema, vilket du kommer att se mer av i ett kommande inlägg.

Ta vara på dig och ge dig själv förutsättningar att leva ett liv som får dig att må bra.


Läsarnas Ord
Ord från: Netti Starby

Jag ska också göra en bullet journal för första gången och hon som du blev inspirerad av måste jag kolla på innan dess. Kramis <3

2023-01-06 @ 08:37:36
URL: http://starbys.se
Ord från: Enna

Så kul att du ska fortsätta i år med bullet journaling!

2023-01-06 @ 14:52:14
URL: http://sayyeastofashion.blogg.se
Ord från: Pauline Hurtig

så fint! jag började på septembers uppslag idag :)

2023-01-06 @ 19:33:15
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Ord från: Malin

Åh så kul att du fortsätter 2023 ❤️

2023-01-07 @ 22:11:35
URL: http://happym.se
Ord från: Carolina

Vad roligt att du håller detta i liv och att du ör inne på ditt fjärde år! Själv försökte jag efter lite inspiration från dig, men tyvärr höll det inte i länge. Tänkte starta igen lite långsamt, så kanske kan försöka men får se hur långt det räcker till 😍

2023-01-10 @ 09:52:57
URL: http://knaset.com

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0