Juldagen och annandag jul

Efter att ha firat julafton hos R's mamma åkte vi på juldagen till R's farbror för att träffa den sidan av släkten. Farbrodern bor en bit söder om Stockholm och vi hade därför på förhand bokat hotellrum i Linköping. Efter fika och middag med släkten tuffade vi alltså ytterligare söder ut för att dagen efter rulla vidare till Göteborg. På annandagen vaknade vi upp på hotellet relativt utvilade. Vi mumsade lyxig hotellfrukost och fick en harmonisk start på dagen.


Frukostbuffé på hotellet i Linköping.

På förmiddagen annandag jul satte vi oss åter i bilen och åkte de sista tre timmarna till Göteborg. Vi parkerade bilen utanför min systers bostad där vi gjorde ett planerat stopp innan kvällen. Syster bjöd på generös fika och tillsammans med lillens mormor hade vi julklappsöppning. Lillen fick så många fina julklappar, jag blev rörd.

Julklappsöppning hos syster. På bild är lillen klädd i orange arbetsbyxor och cykelhjälm då han lägger sitt nya pussel på en handmålad pall.

Till kvällen åkte vi till mina morföräldrar på middag. Dit kom även min moster med familj samt min morbror. Det blev en lång dag och för oss en dag med många olika intryck, platser och människor. När vi lite väl sent på kvällen slutligen landade hemma hos min mamma där vi skulle tillbringa natten var vi alla trötta. Själv slumrade jag gott på mammas soffa i skenet av adventsljusstaken i vardagsrumsfönstret.


Läsarnas Ord
Ord från: Louise

Låter som ni haft det fantastiskt! ❤️

Svar: tack snälla! ❤️🫶🏼

2023-01-03 @ 22:33:42
URL: http://louiseelinore.com
Ord från: lisa

Vad mysigt ni haft det. Frukosten är det bästa på hela hotellvistelsen tycker jag :)
God fortsättning! Kram

2023-01-04 @ 09:34:03
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Ord från: Alice

Så mysigt med firanden och en hotellnatt! Hotellfrukost är ju underbart! <3 Kram!

2023-01-05 @ 17:24:45
URL: http://nouw.com/aliceemericsson
Ord från: Carolina

Lät.som om ni fick en jättefin och mysig juldag och annandag jul 🥰

2023-01-10 @ 10:05:26
URL: http://knaset.com

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0