Födelsedagsfirande med vänner


Välkomstbål på vår altan.

Sista helgen i maj firade jag min trettioårsdag tillsammans med vänner. Inbjudna var personer som jag tycker mycket om och som jag har lärt känna under de senaste tio åren. Och så min syster, så klart. När gästerna kom blev det kramar och bål på altanen, vi gav husvisning och inväntade att gästerna skulle komma på plats.


Uppdukat för firande på vår altan.

Under kvällen stod min R vid grillen dit gästerna hade tagit med sig vad de själva ville äta. Inför kalaset hade jag gjort potatisgratäng som vi bjöd på tillsammans med grönsallad och såser. Senare på kvällen dukade vi upp efterrättsbuffé. Jag hade bakat en mandelmarängbotten toppad med rabarberkompott, vispad grädde och färska jordgubbar, vit kladdkaka med chokladgodis samt en raw-food-morotskaka. Kaffet drack vi ur de fina kopparna som även stoltserade på mitt firande med familjen föregående helg.
 
Efterrättsbuffé vid mitt födelsedagsfirande för vänner.

När klockan blev sent hade halva sällskapet lämnat kalaset och festen fortsatte inomhus. Vi satt vid ett bord i vardagsrummet och skrattade gott under ett parti Med andra ord. I bakgrunden spelades låtlistan med favoritmusik och i glasen hade vi alla något gott att dricka. Det blev en trevlig kväll, och för några av oss en sen natt.
 
Tidsinställt inlägg, skrivet den 2023-06-06.


Läsarnas Ord
Ord från: Pauline Hurtig

vad fint! :D

2023-06-11 @ 16:37:55
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0