November i min Bullet Journal

November i min bullet journal.

För november, årets näst sista månad, i min bullet journal har jag hämtat inspiration från tidigare uppslag under året. Temat och färgerna återfinns inte bara i fjolårets november, utan ses även i maj i min journal. Washitejpen som denna månad är dekor köptes i samma förpackning och/eller vid samma tillfälle som materialet till de månadssidor jag nämner ovan.

Framsidan intill habit tracker.

Månadens framsida har på sidan intill sällskap av habit trackern, där jag loggar aktiviteter som jag vill uppmuntra mig själv till att göra oftare. På uppslaget efter har jag en sammanfattning av månaden i form av en rad om dagen och en förenklad mood tracker, designen är den samma som för januari, se här.

Sammanfattning av november i min bullet journal.

Månadsöversikten är det sista uppslaget för denna månad. Här har jag en kalender för månaden, att-göra-listan samt plats för notiser.

Månadsöversikt för november.

Jag vill påstå att min kreativitet är självinspirerande - jag inspireras av det jag tidigare gjort, skapar nytt och utvecklar på så sätt mitt kreativa sinne och min egen stil. Visst är kreativitet något fantastiskt (om ack så flyktigt)!

Tidsinställt inlägg, skrivet den 2023-10-29.


Läsarnas Ord
Ord från: Alice

Lika fint som alltid! <3 Sv: Ja, mitt absoluta favoritrecept av Camilla Hamid är hennes kärleksmumskladdkaka, verkligen wow!

2023-11-01 @ 09:44:04
URL: http://nouw.com/aliceemericsson
Ord från: Carolina

Otroligt fint och roligt att vara själv inspirerad av sin egen kreativa förmåga. Det tycker jag absolut att du ska vara <3

2023-11-03 @ 10:48:06
URL: http://knaset.com
Ord från: Pauline Hurtig

Är reklam för så ser inte vad jag skriver:( hoppas de blir rätt.
Så fint du gjort, jätte vackert.

Pauline lillafrokenhurtig.blogg.se

2023-11-05 @ 08:46:27
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0