Familjetid och vänskapsträffar - en summering av september

Sista dagen i september tillbringade vi hemma hos R's pappa med fru som nu är bosatta i en annan stad. De flyttade nyligen från huset som låg på promenadavstånd från oss. Nu bor de över en timmes restid med bil bort. Vi är så klart glada för deras skull, för deras nya boende och livet som väntar dem framöver. De är saknade på vår hemmaplan.

Vi tog en kortare biltur i deras stad, fick se deras nya boende och åt sedan middag tillsammans med R's syskon. Vi bjöds även på kaffe och glass. Jag hade med mig hembakade vaniljrutor med äpple (recept från Camilla Hamid), vilket uppskattades av sällskapet. När mörkret fallit åkte vi åter hemåt.

Hembakad fika med familjen.

Igår, den första oktober, hade vi besök av två andra barnfamiljer. Det blev intensiv lek och hög ljudvolym, många leenden och mycket värme samt förtroliga samtal om småbarnsåren. Det blev verkligen en lyckad dag!

Ovan är inte bara en sammanfattning av den gångna helgen. Familjetid och vänskapsträffar är även en summering av september månad. Vi har på vår lediga tid umgåtts med familj och vänner samt ägnat tid åt att bara vara vår lilla familj. Jag var föräldraledig med lillen en hel vecka, läs här. Vi hade födelsedagskalas för lillprinsen. September blev en fin månad privat.


Läsarnas Ord
Ord från: Heléna

Härligt att september blev en fin månad för er. Viktigt att känna att man har det bra som familj. Du är ju helt fantastisk på at baka och vaniljrutorna med äpple ser underbart goda ut! Hoppas du får en riktigt fin tisdag! Kramar 🩷🩷🩷

2023-10-03 @ 12:08:31
URL: http://haldhagen.blogg.se
Ord från: Kort

Så kul att du hittade mig igen 💖 Mitt bloggande är från och till.. Blev så överraskad att er son redan är tre år, hur fort går inte tiden? Önskar dig och familjen en fin höst 💖 kram

2023-10-04 @ 02:08:18
URL: http://https://kort.webblogg.se/
Ord från: Alice

Det låter som fina händelser! Camilla Hamid har så mycket gott att baka! ^^ Kram! <3

2023-10-04 @ 07:03:12
URL: http://nouw.com/aliceemericsson

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0