Inleder julveckan

På tv pratar de om att julveckan har inletts. Det är något jag känner till mycket väl. Att påstå att jag inte är överstressad är att tala i lögner. Ett svagt psyke leder till passivitet och det har i sin tur lett till att inga julklappar är inhandlade. Jag har därför tagit fram min överdrivna och ganska riskabla planeringssida. Jag skriver listor för allt - nu menar jag allt! Vad jag ska göra idag, varje julklapp ska inhandlas där, jag vet ungefär när och var jag ska ta min buss, till vilket ställe, hur lång tid jag har på mig där, sen vidare, göra det, försöker planera in en stund där jag kan andas och sen... är det tänkt att dagen ska sluta hemma hos Rickard.


Grisar i marsipan.

Julbaket i helgen gick bra, trots att det inte blev som jag hade tänkt mig. Vid fyra igår var jag klar med mitt julgodis för i år; Limetryffel, Mozartkulor, Marsipanhjärtan med smak av apelsin och små figurer i marsipan (detta år blev det bara grisar och tomtar). På kvällen var jag på Jul på Liseberg tillsammans med Rickard. Väldigt mysigt och en stund för bara mig och Rickard. Nykära på nytt? Det kändes lite så. Förhållandet blir starkare för varje upp- och nedgång vi tar oss igenom.

Hej, läsare. Kul att ni hänger kvar, trots att jag uppdaterar dåligt. Ledsen för det, tiderna är ojämna för tillfället. Men jag tycker om er och skänker er tankar varje dag. Kärlek till er.



Läsarnas Ord
Ord från: M I M I

gud vad goda dom se rut!

synd att jag hatar marsipan... haha ;D

2010-12-20 @ 10:57:44
URL: http://mmmimi.blogg.se/
Ord från: Tessie

hihi :) vilka söta små marsipan grisar! :)

2010-12-20 @ 13:12:06
URL: http://curves4all.wordpress.com/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0