I princip det samma som att råna

Min dag har varit riktigt bra. Det känns skönt, eftersom jag har varit ganska nere på senaste tiden. Kanske är det nu det vänder, eller så var denna dag bara en paus från vardagen... Hur som helst så började dagen bra med en fantastisk morgon. Och att jag klarade provet i Naturkunskap gjorde mig också bättre till mods. Sen var eftermiddagen på stan tillsammans med Emma en riktig höjdare. Vi fikade och pratade en massa skit, bland annat om hur svårt det är att leva i ett förhållande. Det kräver så mycket av en, samtidigt som man (förhoppningsvis) får lika mycket kärlek tillbaka. Dessutom har jag i princip gjort det samma som att råna Lindex.


Nya väskor från Lindex.

Jag och Emma gick in på Lindex, för att jag hade en värdecheck på femtio kronor, som går ut om några dagar. Kläderna där var inget att ha. Däremot hittade jag en partyväska som såg helt okej ut. Femtio kronor på rean - vilket kap. Dessutom var det ta två reavaror, men betala bara för en som gällde. Hittade inte mycket mer och tog därför två väskor - enda skillnaden är att den ena är i blankt tyg och den andra i spets; men båda i svart. (Dock är bilden inte den bästa, det är något knasigt med min kamera...). Jag har i princip rånat Lindex. Jag behövde ju bara betala femtio kronor för båda väskorna och det använde jag ju min kupong till. Det kallar jag ett kap; att få två väskor och inte betala ett smack. Jag skrattar åt hela grejen, skäms nästan lite.



Läsarnas Ord
Ord från: Rinki

Haha, inte ska du skämmas :) men jag håller med om att det var ett riktigt bra kap! De ser jättefina ut, jag hoppas att du vid senare tillfälle lägger upp en bild på din party outfit tillsammans med väskan förstås (en av dem, valfritt). Du kommer att vara supervacker i det!



Sv: Not Another Teen Movie? Den hade jag och min sambo tänkt se också, vi får se ifall det blir av. Jag känner mig rätt så trött efter den här dagen, var lite febrig imorse också, men mår bättre nu. Men har möte med de på arbetsförmedlingen imorgon bitti samt att jag har en intervju; så det är mycket på gång.



Du är en jättefin vän du också <3



Kram

2011-01-27 @ 20:46:41
URL: http://rhulth.wordpress.com
Ord från: Becca

sv: okey..

tittar du på svensk maffia på tv'n?? :b

2011-01-27 @ 21:48:52
URL: http://myranstankar.blogg.se/
Ord från: A Meths

Det är sååå shopping ska gå till!



Svar: tack tack och tack söta du!!

semlor ska ha mycket fyllning dock blev det liiite mycket bröd på mina.

2011-01-28 @ 10:04:05
URL: http://meths.blogg.se/
Ord från: Alexandra

snygga :D

2011-01-28 @ 10:36:19
URL: http://alexandrareichert.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0