Headern - ett axplock av mig och mitt liv

Headern som har välkomnat er sedan i januari 2014 har blivit lite av en favorit hos mig då den med sin närvaro bidrar med glädje och värme samt hemtrevnad - hoppas att samma känsla infinner sig hos er.

Du som liksom jag lägger ner mycket tid på din header, som klurar och funderar och väljer din bild (i mitt fall flera stycken) med omsorg, vet hur viktigt det är att ha ett välkomnande som representerar dig som bloggare och som person. Jag vill tycka att min header visar er just det; vem jag bakom bloggen RosaNatt är samt vad du som läsare kan förvänta dig att få ta del av i bloggen. Stämmer det, vad säger du?

En idé som funnits med mig ett tag har nu slagit rot. Headern är för mig en källa till inspiration, en bild som gestaltar min personlighet och mina värderingar samt ett porträtt av minnen från mitt liv. Tanken har dock slagit mig att denna personliga och känslomässiga syn på headern kanske inte är lika självklar för dig som läsare, därför vill jag förmedla just detta till dig; ett axplock av mig och mitt liv.

axplock - urval, stickprov, selektion

Tanken är att du som läsare under oktober månad ska få veta bakgrunden till var och en av de bilder som finns i min header - ibland i ett detaljrikt inlägg och i andra fall medföljer bara en dikt, en poetisk text, till bilden i större format.

Jag ser med glädje fram emot att under en månad få delge er en personlig men samtidigt överblickbar visualisering av vem jag är och vad som har bidragit till min personlighet. Hoppas att du vill följa med på resan!


Klicka på respektive bild för att läsa det publicerade inlägget.


Läsarnas Ord
Ord från: Emma Engström

Låter ju väldigt spännande :D

2015-09-30 @ 21:49:47
URL: http://engstromemma.devote.se
Ord från: Ida Lindborg ♡

Jag håller med dig om header, för det är verkligen det första man ser på en blogg så det är jätteviktigt tycker jag. o din är jättefin!

Sv: åh tack! kram

2015-09-30 @ 22:24:29
URL: http://youknowiidaa.blogg.se/
Ord från: Tessie

Självklart vill jag hänga med på den resan. Spännande :)
SV; Tack så jättemycket vännen <3

2015-10-01 @ 10:45:11
URL: http://photobytessie.blogg.se
Ord från: johanna

åh vad kul, gör det!!
och vad roligt att du skrev om just headers, håller precis på att försöka fixa en ny. brukar ju byta iochmed att årstiderna skiftar, så snart är det höst på bloggen också :)

2015-10-01 @ 13:40:33
URL: http://www.patetikekonst.blogspot.se
Ord från: N

Håller med! Gillar din :D

2015-10-01 @ 22:31:42
URL: http://nouw.com/nathaliemaria
Ord från: Elin Björk

Klart jag vill läsa! Man kan aldrig få veta för mycket när det handlar om någon man bär med sig nära hjärtat. Så mig får du släpa vidare på :P
Ska bli spännande att läsa!

Är mer rädd att inte följa den än tvungen att följa kurvan. Jag vet inte hur jag ska förhålla mig till den här situationen. :/

Haha nej det finns inte många bilder med dig. (ingen kritik).
Kramar

2015-10-01 @ 23:32:09
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Ord från: Yohanna af Skovde

Låter spännade! Tycker du har en intressant header! Tagit alla bilder själv?

2015-10-02 @ 12:50:56
URL: http://yohannaafskovde.se/
Ord från: Annika

Ska bli jättespännande att läsa. Kram från mig.

2015-10-02 @ 18:09:36
URL: http://ladyochlufsen.blogg.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0