Årsresumé år 2020: Juli - December

Nedan följer fortsättningen på årsresumén av år 2020, första delen kan du läsa här.

Sommaren kom och så även juli månad. Vi började förbereda mer praktiskt inför bebisens ankomst, däribland köpte jag de älskade tigerbyxorna. I arkivet finner jag även ett värmande minne från när jag och två vänner mumsade på tunna pannkakor på A la Crêpe på Södermalm, det var under en period då smittspridningen i landet var mindre omfattande.

Efterätt på A la Crêpe, juli 2020.
 
Sommarens andra semestervecka tillbringade vi hos min familj på Västkusten. Tillsammans med mamma besökte vi Åstol och Dyrön. Vi fick även möjlighet att träffa mina morföräldrar och jag skrev därefter ett inlägg om att närvaro av släkten påvisar ett större sammanhang. Jag njöt av dagar på min barndomsö innan vi åkte hemåt till Stockholm.


Förmiddag på Åstol i Bohuslän.

Utflykt på Dyrön i Bohuslän.

Semestern tog slut och jag återgick i arbete innan en längre ledighet skulle påbörjas. Jag erkände att det som höggravid var tungt att ha vardag som yrkesverksam, läs inlägget här. När augusti tog sin början var det en månad kvar till bf (beräknad förlossning) och jag gick äntligen på den där ledigheten. Månaden visade sig bli en tid av väntan - för att jag saknade orken att fylla dagarna med aktivitet samt för att rådande pandemi gjorde att vi främst höll oss hemma.

Gravidfotografering den 27 juni 2020. Fotograf: Yasmissy Photography.

September är en månad jag ser tillbaka på som en tid då vi hade bebislängtan i karantän. Tretton dagar efter bf gick mitt vatten och senare samma dag välkomnade vi en lillprins till världen! Min förlossningsberättelse kan du läsa här. De första dagarna med lillprinsen var väldigt fina och fyllda med mys och skratt samt uppskattade barnvagnspromenader bland höstlöven. Oktober månad var en tid för familjen med besök av mina föräldrar, lillprinsens morföräldrar, samt mys hemma med liten. Oktober med lillprinsen var en speciell månad.

Oktober med lillprinsen.

I november lät jag mitt intresse bullet journaling få ta plats i såväl tanke som i bloggen och jag skrev om förväntningarna inför ännu ett år med den kreativa planeringsmetoden, läs här. Utöver det befann jag mig i den omtalande "bebisbubblan", jag beskrev tillvaron som trivsam (inlägget hittar du här). Två månader efter att lillen kom till världen delade jag med mig av några rader om tiden efter förlossningen, däribland om tankar och känslor relaterade till akut kejsarsnitt och upplevd gråtmildhet.

Bullet journaling, på bild ses skapandet av sidorna för november månad i min journal.

Och så blev det slutligen december, årets sista månad. I arkivet finns diverse inlägg om adventsmys, julstök och julgodisbak. Det blev totalt åtta sorters julgodis gjorda samt även några juliga bakverk! Jag gjorde ett besök på min arbetsplats, något som jag uppskattade vid tillfället likväl som nu i efterhand.


Årets åtta olika sorters julgodis.


Första julen med lillprinsen firades i mitt barndomshem.

Dagarna före dopparedagen packade vi in oss i bilen för en jul med min familj hemma på Västkusten och första julen med lillprinsen. Det blev ett så fint avslut på året, ett på många sätt speciellt år. Det var med viss förundran över livet i stort som jag på nyårsafton skålade in det nya året och mindes tillbaka på fjolårets förhoppningar inför år 2020. Samtidigt tog ett nytt år sin början.


Läsarnas Ord
Ord från: Carro

Vilka mysiga månader och det är ju så fint i Bohuslän 🥰

2021-01-24 @ 08:15:08
URL: http://nouw.com/carroat
Ord från: Linnéa

Så mysig summering ⭐️. Bohuslän är det bästa och vackraste landskapet - jag kommer inte flytta på mig i första taget ❤️ Kram

2021-01-24 @ 08:39:29
URL: http://https://nouw.com/linnealiebig
Ord från: Pauline

så fin summering! :)

2021-01-24 @ 11:09:37
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se
Ord från: mammatillmirakel.blogg.se

Tack för du har kikat in i min blogg och frågat hur det är. Här är det bara bra. Hoppas det är bra med er med. Vilka fina årssummeringar du har gjort 👍🏻 kram

2021-01-24 @ 11:23:28
URL: http://mammatillmirakel.blogg.se/
Ord från: Lillabus

Så glad jag blev när jag såg ditt namn på min blogg. Och grattis till lillkillen och föräldraskapet, så himla roligt.

2021-01-24 @ 11:54:42
URL: http://lillabus.devote.se
Ord från: Malin

Åh så mysigt inlägg, så kul att få kika tillbaka ❤️ Kram

2021-01-24 @ 12:58:41
URL: http://happym.se
Ord från: Netti Starby

Vilken härlig årsresume och julgodiset ser riktigt gott ut. Kramis <3

2021-01-24 @ 13:16:25
URL: http://starbys.se
Ord från: Emelie Andersson

Så himla fin gravid-fotografering 😍

2021-01-24 @ 14:17:46
URL: http://https://nouw.com/emelieanderssoon
Ord från: Annika

Vilka härliga minnen att läsa om. Kram.

2021-01-24 @ 17:22:51
URL: http://ladyochlufsen.blogg.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0