De två första semesterveckorna

Jag jobbade juni ut, sen gick jag på semester. Då var jag väldigt trött, både i kroppen och mentalt. Jag minns att jag efter två veckors ledighet kände dåligt samvete över att jag inte fick gjort allt det som jag sett så mycket fram emot med semestern. Som allt det där som stod på min att-göra-lista. Men att ha semester handlar för mig om att inte behöva passa tider, ta dagen som den kommer och finna de där extra möjligheterna till återhämtning, så väl fysisk som själslig.

Sommarfrukost på altanen - med nyplockade smultron i yoghurten.

De två första semesterveckorna fick jag det jag behövde. Tröttheten släppte allteftersom och jag fann mig själv glädjas åt den där efterlängtade tiden i trägården. Här hemma hade vi helt klart ett semesterlugn med familjetid och i princip samtliga matintag på altanen. Jag älskade det!

Lillen kollade på aporna på Parken Zoo, Eskilstuna.

Utöver lugna dagar hemma besökte vi Parken Zoo i Eskilstuna. Vi hade vänner på besök och fick några trevliga pratstunder med närmaste grannarna. En dag var vi på Skansen i Stockholm, se här. I mitten av juli åkte vi till min familj i Göteborg, vilket ni får läsa om i kommande inlägg.

Fikastunder med familj och vänner på altanen.

Önskar dig en fortsatt fin sommar!

Tidsinställt inlägg, skrivet den 2023-07-30.
 

Läsarnas Ord
Ord från: Netti Starby

Håller med dig om att semestern är till för vila, ta dagen som den kommer och inte passa några tider. Något som jag också prioriterar under min semester. Så mysigt ni har haft det. Kramis <3

2023-08-04 @ 05:44:14
URL: http://starbys.se
Ord från: Heléna

Så skönt att du har haft så fina semesterveckor! Otroligt viktigt att man känner att man kommer ner i varv så man kan njuta av ledigheten. Hoppas du får en riktigt fin fredagskväll nu! Kramar 💖

2023-08-04 @ 18:30:15
URL: http://haldhagen.blogg.se
Ord från: https://siliiins.blogg.se/

Som jag kan längta efter min semester efter dina fina bilder :)

2023-08-05 @ 12:15:04
Ord från: Pauline

det är ju det bästa med semester när man inte behöver passa tider och kunna ta det som de kommer :)

2023-08-08 @ 17:34:54
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0