Årsresumé år 2023: januari - april

Så där som traditionen följer sedan några år tillbaka publicerar jag nu första delen av årsresumén för det gångna året. År 2023 summerar jag med vardag, tillitsfulla relationer och aningen lite ro inombords.

När jag bläddrar i arkivet för i fjol känner jag igen mig dessa första dagar i januari; jag är alltid lite trögstartad, behöver några veckor för att vara med i loppet igen. Januari passerar liksom bara förbi - i mellanlandet mellan fjolårets förgångna och hoppfullheten som det nya året bär med sig. I fjol kändes det motigt att återgå till vardag, vi behövde vabba tidigt på terminen och jag försökte rå om mig själv när tillfälle gavs.

Asiatisk fredagsmiddag hos syster.

Första helgen i februari besökte jag - bara jag - min ursprungsfamilj hemma på Västkusten. Det var en mysig helg där jag fick tid att umgås med syster, äta middag hos pappa på ön samt fira mammas födelsedag. Under månaden tapetserade vi om i lillens rum, det blev så fint!


Ommålat och tapetserat i lillprinsens rum.

I mars hade vi helgbesök av lillens mormor, läs här. Två veckor senare började jag längta efter vårens sol och värme - vintern hade känts lång. Jag längtade efter vår första sommar i huset. Jag sammanfattade vårt första halvår i huset, läs här.

Med april kom påsken och med det ledig tid, stunder av gemenskap och påskfika! Jag och R målade och tapetserade om i vardagsrummet, resultatet har jag vid flertalet tillfällen stoltserat för er - vilket jag nu gör ytterligare en gång, se bilder nedan. Och så kom våren och tid i trädgården - äntligen!


Hembakade kalaskakor till påskfikat!




Vårt gröna vardagsrum.

Fortsättning följer...

Tidsinställt inlägg, skrivet den 2024-01-07.


Läsarnas Ord
Ord från: Angelica

Just nu när mitt mående inte är på topp så finner jag det svårt att läsa andras inlägg, texten fastnar liksom inte riktigt i mitt huvud - men jag vill lyfta upp att jag älskar att titta på dina bilder. Dom är vackra och dom ger ett lugn <3

2024-01-10 @ 08:48:31
URL: http://nouw.com/missminnea
Ord från: Netti Starby

Vilka härliga månader du hade för ett år sedan och jag känner mig också trögstartad. Men det gör nog många och allt blir lättare när det blir ljusare tider. Kakorna ser så himla goda ut och ha en fortsatt mysig kväll. Kramis <3

2024-01-11 @ 18:12:10
URL: http://https://starbys.se
Ord från: Pauline Hurtig

Så fint med återblick :)

2024-01-12 @ 11:36:03
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Ord från: Enna

Fin färg på vardagsrummet!

2024-01-13 @ 13:26:52
URL: http://sayyeastofashion.blogg.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0