Årsresumé 2021 (januari - maj)

Jag ser tillbaka på det gångna år 2021 med mycket värme. Det var ett fint år med lillprinsen i fokus, nya bekantskaper och värmande gemenskaper samt många dagar då jag har levde i nuet. År 2021 var också året som jag blev sjuk och diagnostiserades med reumatoid artrit, ledgångsreumatism. Med allt som händer i livet som småbarnsförälder och med en ny vardag att vänta är det kanske inte konstigt att jag upplever mig snubbla in i det nya året. God fortsättning! Nedan följer en inledande årsresumé av år 2021.

Januari kom, likt alla andra år, och jag var hemma föräldraledig med lillprinsen fyra månader gammal. Jag delade med mig av några rader om hur det kändes att vara exkluderad från närsamhället i och med rådande pandemi, läs här. Jag minns dagar hemma sittande i soffan framför teveserier med fika uppdukat intill och lillen sovande i min famn - det var så mysigt. Vi tillbringade även tid med lillens mor- och farföräldrar, däribland fikade vi hembakat.

Hembakad fika i januari.

När februari tog sin början längtade jag efter vår och kaffe i solen, förhoppningar som visade sig komma att besannas senare under året. Andra veckan i februari hade vi min mamma på besök, det var mysigt. Februari var även månaden då kommunens öppna förskola öppnade upp för utomhusverksamhet, vilket jag var - och är - så oerhört tacksam för. Det sammanhanget har betytt mycket för vår lilla familj under det gångna året.

Födelsedagstårta till min mamma som var på besök.

Mars månad och jag fortsatte att dela med mig av tankar kring föräldraskap, däribland att jag för mitt eget välmående uppskattade att ha R hemma hos mig och lillen. Vardagen beskrev jag som intensiv, om än trivsam, och jag mådde gott. Jag skrev ord om mitt inres första halvår efter förlossningen (inlägget kan du läsa här) samt om ett förändrat perspektiv på tid.

Marsdagar med lillprinsen.

April inleddes med påskhelg på Västkusten hemma hos min familj. Jag skrev om trivsamma och extra fina aprildagar tillsammans med lillprinsen. Vi hade födelsedagsfika för R.

Födelsedagsfika för R.

Körsbärsblom i maj.

I maj njöt jag av majblom, barnvagnspromenader och samhörighet. Soliga majdagar som jag har många fina minnen från. Det var även då jag fick mina första symptom på reumatism i form av onda fötter. Min bullet journal användes för att förbereda tårtbak inför pappas födelsedagsfirande, vilket ägde rum i slutet av maj då vi av nämnd anledning besökte Västkusten återigen.

Förberett tårtbak i min bullet journal.

Afternoon cheese på Turinge Ost & Vin.

Månaden avslutades med min första mors dag samt Afternoon cheese på Turinge Ost & Vin. Maj var en fin månad!

Fortsättning följer...



Läsarnas Ord
Ord från: Enna

Vilka många fina stunder du fått med lillen :) <3

2022-01-09 @ 15:06:25
URL: http://sayyeastofashion.blogg.se
Ord från: petra

Vilket härligt år:) kramar

2022-01-09 @ 20:44:20
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se
Ord från: dixiwonderland.com

Kul att det blev ett så fint år för er :)

2022-01-10 @ 10:07:50
URL: http://dixiwonderland.com/
Ord från: Denise

Vilket härligt år och inlägg med fina bilder :)

2022-01-10 @ 16:49:27
URL: http://www.nouw.com/denisetiainen
Ord från: Netti Starby

Vilka fina månader du har haft med familjen och turer till västkusten. Kramis <3

2022-01-11 @ 05:42:16
URL: http://starbys.se
Ord från: Pauline Hurtig

fin resumé :)

2022-01-11 @ 14:43:32
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Ord från: sara

Lät som många fina månader, om man bortser från att du fick första symtomen på reumatismen. Hoppas du har en fin tisdag :)

2022-01-11 @ 15:35:43
URL: http://sarakarlson.blogg.se
Ord från: Yasmine

Många fina minnen från förra årets första månader 😊 Kram

2022-01-11 @ 16:33:40
URL: http://yasmissy.blogg.se
Ord från: Emelie Andersson

Så gott med nybakat :) så härligt med lite summering av året :)

2022-01-11 @ 20:29:59
URL: http://nouw.com/emelieanderssoon
Ord från: Carolina

Så mysigt att även ta del av första halvan av ditt år 2021. Låter som om du haft det jättetrevligt och mysigt med både fika, barnvagnspromenader, västkustenbwsök, haft besök från västkusten och umgåtts med din familj. Trist bara att du så tidigt under år 2021 fick dina första besvär, men skönt att det är mer eller mindre under kontroll nu. ❤

2022-01-16 @ 10:15:36
URL: http://knaset.com

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0